Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tescoban milyen dolgozni?...

Tescoban milyen dolgozni? Barátságosak a dolgozók? Annyira szeretnék ott dolgozni.26/F

Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy. Ugyanis folyamatosan cserélődnek a dolgozók. Így van mindenféle ember ott. Kb mindenkit felvesznek.
2020. ápr. 30. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit felvesznek akinek megvan a kereskedelmi, szoval eleg vegyes a tarsasag. En dolgoztam ott es eleg hamar leleptem, ahogy sokan masok is. Az en tapasztalatom az volt, hogy amelyik uzletbe en dolgoztam ott: rengeteg bunko volt. Foleg a csemege es huspultba, na meg akadt par a kasszaknal is. A toltogetok jofejek voltak, de tenyleg erzodik, h barkit felvesznek... Ezt ertsd ugy, ahogy akarod. Nem igazan volt elvaras, h ne legyen konfliktus stb. Nagy bolt, sok dolgozo, a vevokkel is ugy beszeltel kb ahogy akartal... Nem volt kovetkezmenye. Kicsit nagyobb aranyban voltak nalunk a bunkok, mint mondjuk egy kissebb boltba, de hat ez van. De ez csak 1 tapasztalat 1 boltrol, nem biztos, h mindegyik ilyen
2020. ápr. 30. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden áruház más és más. Néhol teljesen normális a csapat, néhol a vezetőség is, más helyen viszont jó hogy van a közelben kórház, mert van hová vinni az összeomlott, lelkileg és fizikailag tönkrement rabszolgákat.

És nem, a második nem vicc.

2020. ápr. 30. 20:08
 4/4 anonim válasza:
100%

Diákként dolgoztam Tescoban, összesen 3 napot, mert ennyi már előre meg volt beszélve, de többre nem vállalkoztam. Iszonyat bunkók voltak a biztonsági őrök velem, meg néhány ott dolgozó is. Nincs kedvük betanítani, elvárják, hogy mindent tudj. Persze, van egy-két kedves, cuki és segítőkész kolléga, de ők se érnek rá egész nap, meg nyilván meg vannak keseredve.

Egyébként szerintem nagyon kevés embernek való az emberekkel foglalkozós munka. Én nagyon társaságkedvelő vagyok, mondták már rám azt is, hogy túl közvetlen, de két év emberekkel foglalkozás annyira leamortizált lelkileg, hogy nehéz volt összekapni magam.

Csak akkor menj oda, ha jó az állóképességed és nem vagy túl érzékeny.

2020. máj. 2. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!