Tescoban milyen dolgozni? Barátságosak a dolgozók? Annyira szeretnék ott dolgozni.26/F
Minden áruház más és más. Néhol teljesen normális a csapat, néhol a vezetőség is, más helyen viszont jó hogy van a közelben kórház, mert van hová vinni az összeomlott, lelkileg és fizikailag tönkrement rabszolgákat.
És nem, a második nem vicc.
Diákként dolgoztam Tescoban, összesen 3 napot, mert ennyi már előre meg volt beszélve, de többre nem vállalkoztam. Iszonyat bunkók voltak a biztonsági őrök velem, meg néhány ott dolgozó is. Nincs kedvük betanítani, elvárják, hogy mindent tudj. Persze, van egy-két kedves, cuki és segítőkész kolléga, de ők se érnek rá egész nap, meg nyilván meg vannak keseredve.
Egyébként szerintem nagyon kevés embernek való az emberekkel foglalkozós munka. Én nagyon társaságkedvelő vagyok, mondták már rám azt is, hogy túl közvetlen, de két év emberekkel foglalkozás annyira leamortizált lelkileg, hogy nehéz volt összekapni magam.
Csak akkor menj oda, ha jó az állóképességed és nem vagy túl érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!