Tudnátok együtt dolgozni olyan emberrel akinek nincs furdoszobaja a házában?
Igen. Szerinted a lavórt mire találták ki? Az is lehet koszos, büdös és elhanyagolt, akinek máványfürdőszobája van (láttam olyat! horgolt csipketerító volt a csapba terítve, hogy még véletlenül sem használja senki), ha nem mosdik. És ellenkezőleg: az is lehet ápolt és tiszta, aki szegény sorban él.
Olvastad a Fekete gyémántokat? (Jókai) A szénhordó lánynak csak egy ruhája volt, amit minden este kimosott, mert annyira szerette, ha reggel tiszta ruha van rajta. A mi kincsünk, Jókai meséje - miért nem olvasol? És miért nem tanulsz belőle?
Én dolgoztam olyan kolléganővel akinek álomszép fürdőszobája volt, csak épp soha nem használta. Rendszeresen szólni kellett neki, hogy menjen haza, zuhanyozzon le, mert elviselhetetlen a szaga. Ilyenkor megsértődött, és 2 napig nem jött dolgozni.
Attól, hogy valakinek nincs fürdőszobája, még lehet tiszta, ápolt ember. Testvéreméknél tavaly fürdőszoba felújítás volt, és 1 hónapig a régen eltett, majd újra elővett gyerekkádban tisztálkodtak. Soha nem volt büdös.
Jaj, már megint ezek a hülye példák:D
Akinek nincs fürdőszobája hosszútávon az igénytelen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!