Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagyon gáz a Tescoban dolgozni?

Nagyon gáz a Tescoban dolgozni?

Figyelt kérdés

A legtöbb helyről azt hallom hogy lenézik az embert, 3 perc szünetet sem tarthat, kisajtolják teljesen, és meg sincs fizetve rendesen.

Mi igaz ebből?

Árufeltöltő, pénztáros meló lenne.

F

2020. nov. 24. 16:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Itthon senki sincs megfizetve sehol.
2020. nov. 24. 16:02
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz. Ha nincs más akkor menj, aztán majd kiderül.
2020. nov. 24. 16:09
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem olvasd el a Tesco Titok c. könyvet. ;)
2020. nov. 24. 16:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A Tesco Titok nagyjából annyira aktuális, mintha egy '80-as évekbeli film alapján képzelnéd el Budapestet.

Mondom ezt úgy, hogy személyzeti vezetőtől kezdve (ugyanolyan senki vagy, mint a többiek, csak tartasz ügyeleti áruházvezetést és adminisztratív teendőid vannak), az áruházvezetőn át a regionális igazgató pozícióig jártam keresztül a Tesco- ranglétrán.

Egyébként azt szoktuk mondani magunk között, hogy egy egyszerű dolgozó számára 2 előnye van a Tesconak, az egyik, hogy betonbiztos (nincs 1 nap fizetésbeli csúszás sem, túlóra percre (pontosabban negyed órányira pontosan) fizetve, bejelentéssel nincs trükközés, stb.), a másik, hogy kényelmes. Utóbbi választ is adott a kérdésedre.

2020. nov. 24. 16:22
 5/13 anonim ***** válasza:
20%

Hát szerintem elég gáz. Nem minősíteni akarok senkit, de a Tescoba már tizenX éve is az aljaréteg dolgozott. Ez a meglátásom.

Többször tapasztaltam, hogy a Tescoba (pénztárosok, árufeltöltők) némelyiknek a kapanyél is kiesik a szájából, ha megszólal. Gondolom, azért a pénzért a Tesco nem nagyon válogathat az alkalmazottak közül, így az ilyeneket is felveszik oda.

A múltkor pl. a Tescoba a pénztáros olyan stílusban nyilvánult meg, hogy legszívesebben ott helyben felképeltem volna. Na most egy Auchanban, vagy egy Sparban ilyen nincs, hanem minőségibb kiszolgálás van. Pedig a Tesconak nemrég még az "első osztályú kiszolgálás" volt az üzletpolitikája, de ez úgy tűnik mára változott.

És én nem általánosítok, hanem ez a tapasztalatom.

2020. nov. 24. 16:44
 6/13 anonim ***** válasza:
28%
A Tesco az egy prolietető! Az ott dolgozók többsége is a proli réteghez tartozik.
2020. nov. 24. 16:46
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
A tescoban felvételkor csak annyit kérdeznek hogy kell e a meló. Ha kell, elvállalod. Tehát ez ilyen nagyon utolsó szalmaszál, ha semmi nem jönne be. Nincsenek ott jól megfizetve az alkalmazottak, legalábbis azok akik a ranglétra alján vannak, de ez nem is erről szól. Amúgy meg nem gáz, dolgozni sosem gáz
2020. nov. 24. 16:55
 8/13 anonim ***** válasza:
16%

"Nincsenek megfizetve az emberek"

Nagyon korrekt fizetést kaptam, saját magam által kiválasztott és felextrázott Passat-ot korlátlan (magáncélra is!!!) tankolókártyával kilométerlimit nélküli használatra (ez gyakorlatilag ingyenes utazást jelent nyaraláskor és minden egyéb alkalommal, 3 hetente jártunk ki akkoriban Triest-be olasz alapanyagokat vásárolni, stb.), ezen felül párévente részvényt, félévente ruhapénzt, 10%-os dolgozói kedvezményt, esetenként ünnepi jutalmat.

A legkorrektebb munkaadóm volt.

Az árufeltöltést/kasszázást miért kéne jobban megfizetni? Vélhetően egy bonobót is ki lehetne képezni a célra.

2020. nov. 24. 17:04
 9/13 A kérdező kommentje:
#8, eleve árufeltöltésre/kasszázásra volt kihegyezve a kérdés, szóval a válaszod irreleváns.
2020. nov. 24. 17:19
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

Valóban az a kérdés szempontjából, nem is arra reflektáltam - korábban megtettem a 4-es számú válaszommal - hanem a 7-es kommentre.

Mindössze "megvédtem" az egykori munkáltatóm, akik a kezdetektől az elválásig korrektek voltak velem.

2020. nov. 24. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!