Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért utálják azt, aki összefe...

Miért utálják azt, aki összefekszik a főnökkel?

Figyelt kérdés
Kivéve persze ha játssza a besúgót vagy a kisfőnököt.
2020. nov. 24. 13:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De nem tudott róla senki. 3-4 hónapig találkozgattak, aztán “szakítottak” vagy mi, amikor kitört a járvány.
2020. nov. 24. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Persze-persze. Figyeld meg ő lesz az első akit kirúgnak.
2020. nov. 24. 14:29
 13/16 anonim ***** válasza:
91%
Engem marhára nem érdekelnek ki kivel mit csinál egyetlen kérésem lenne hogy még véletlenül se legyen emiatt kivételezés
2020. nov. 24. 14:50
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Én mindig is negatívan ítéltem el az olyan nőket, akik a testükkel szereznek meg valamit egy cégnél.
2020. nov. 24. 14:59
 15/16 anonim ***** válasza:
33%

mert irigyek és FÉLNEK h jajj most nekik kell ezt azt csinálniuk és kontrol alatt vannak ezt feltételezik.

Ezért.

Látod te nem vagy irigy ezért merűlt fel benned a kérdés de a magyar emberek 90valahány %a irigy.

Én dolgoztam külf. ott az egyik csaj volt a főnök barátnője és mindenki szerette a csajt is és nők voltunk többségben.

Mert az emberekben nincs meg ott az az alap rosszindulat mint ebben az országban.

Sajnálom de rohadt irigyek és rosszindulatuak itt a magyarok legtöbbsége ez az ok.

2020. nov. 24. 21:02
 16/16 anonim ***** válasza:
68%

azt is hozzátenném lehet itt a magyar nők hamarabb összefekusznek a kelletnél.

Hamarabb ku.rálkodnak ahelyett h előbb normál kapcsolata lenne a pasijával. Szoval ez egy másik ok lehet

2020. nov. 24. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!