Szerintetek nagyon gáz, hogy összefekszik egy random vkivel egy bulin azért, hogy gyereke lehessen?
Ha párkapcsolatba vállalna, akkor is fennáll az esély, hogy nem lesz apja a gyereknek, meg nem kap gyerektartást. Szóval ez nálam nem érv ellene.
Az viszont igen, hogy az égvilágon semmit nem tud a másikról. Genetikai betegségek, családban bármi előfordult-e...
Arról nem is beszélve, hogy nem valószínű, hogy elsőre összejön, akkor meg hányszor kell védekezés nélkül random férfiakkal lefeküdnie? Nem fél, hogy elkap valamit?
Igen.
Plussz ki tudja mit kapna el, vagy ha teherbe is esne lehet, hogy gyereknek valamilyen öröklődő betegsège lenne stb
A lehető legrosszabb ötlet.
Na meg mit mondana a gyereknek ha az apjàról kérdez? Nem tudom ki az kicsim, csak gyereket akartam ezért felcsináltattam magam egy random idegennel?
Két féleképpen érzek. 1. Szerintem igazságtalan hogy a másik felek nem tudnak róla hogy fél akarja csináltatni magát (tudom kettő kell hozzá de akkor is)
2. Sok gyereknek amúgy sincsenek együtt a szülei és sokszor a másik szülő rá se néz a gyerekre, ha képes eltartani akkor miért ne.
Ne viccelj. Amikor a gyerekeimre nézek, az irántuk érzett feltétlen odaadás és szeretet egyik eleme, bár nem ez a legmeghatározóbb, hogy ők azzal az emberrel közös gyermekeink, akt szeretek, és aki szeret. Tudom, hogy egy kapcsolat tönkremehet,de ideális esetben a gyermekvállaláskor legalábbis még megvolt ez a szeretet.
Másrészt a gének nem elhanyagolhatók. öröklődő betegségek, esetleg olyanok, amelyekről ha tud egy pár, genetikai tanácsadás után úgy döntenek, hogy inkább lemondanak a saját gyermekről.
Azt gondolom, hogy aki ennyire ész nélkül akar gyereket, annak valójában valami egészen másra van szüksége, és azt hiszi, hogy azt majd a gyerektől megkapja. Pedig nagy valószínűséggel nem. Inkább azon gondolkozzon a barátnőd, hogy miért nem tud tartós kapcsoaltot kialakítani senkivel, vagy ha úgy van, akkor miért mindig balfékeket fog ki. Komolyan gondolja-e , hogy ha még párt sem tud találni, akkor a gyerekneveléshez elég talpraesett lesz?
Mondhatja azt(új pasinak meg a gyereknek is), hogy véletlen lett terhes.
Az öröklődő betegségek, hát nem tudom hányan mennek el mindenféle kivizsgálásokra, mielőtt gyereket vállalnak vagy egyáltalán lefekszenek vkivel, mivelhogy a legtöbb gyerek tényleg "véletlen" lesz, általában csak együtt van a pár és összejön.
Igaz, hogy elég fura, de sok pasi már akkor elhagyja a bnőjét, ha megtudja, hogy terhes lett.
Az meg, hogy többször kell, hát mindenki 1-ből születik meg, szóval az esély meg van rá, hogy 1.re összejön.
Egyébként ha úgy van én szólnék azért a pasinak, hogy "hé, véletlen felcsináltál a múltkori bulin", csak hogy tudjon róla. Ha úgyse érdekli, hogy vele akar-e lenni, érdekli-e a gyerek, csak adja meg rá az esélyt.
De őszintén nem tudom mit gondoljak erről az egészről.
Van egy ismerősöm aki doktornőként dolgozik de nem volt(most sincs) párja de ő már nagyon szeretett volna babát ezért egy buliba összefeküdt egy néger férfival és így esett teherbe.
Amúgy a baba nagyon kis cuki lett :) de később mi lesz amikor kérdezgetni fogja az anyját hogy mi lett az apuval 🤔
70 IQ felett random buliból összeszedett csajjal nem csak azért használ gumit a pasi, hogy ne legyen terhes.
Az egy dolog, hogy fűvel-fával összefekszik. De hogy veszi rá, hogy ne védekezzen? A tabletta nem véd a szifilisztől.
Ezzel az erővel buli után kukázzon ki használt óvszert, szívja fel a tartalmat fecskendővel, és úgy. Ha neki ennyire mindegy, hogy ki a gyerek apja...
És ez a javaslat azt hiszem a véleményem is jól tükrözi.
Nekem kicsit gyanús, hogy te vagy az a barátnő, de tökmindegy.
Baromira rossz ötlet.
"Az öröklődő betegségek, hát nem tudom hányan mennek el mindenféle kivizsgálásokra, mielőtt gyereket vállalnak vagy egyáltalán lefekszenek vkivel, mivelhogy a legtöbb gyerek tényleg "véletlen" lesz, általában csak együtt van a pár és összejön." - Hogy mi? Az öröklődő betegségekről kikérdezik a párt, fordult-e elő a családban, mik az előzmények. Azért öröklődik, mert volt már. Ha egy idegen az egyik fél, ezekről nem számol be a buliban.
A babákat mifelénk pedig tudatosan tervezik, nem csak úgy becsúsznak. Nem is értem, hülyeséget beszélsz.
"Igaz, hogy elég fura, de sok pasi már akkor elhagyja a bnőjét, ha megtudja, hogy terhes lett." - Amit az előbb elmondtam. Mi összeházasodtunk, gyermeket vállaltunk, nem hagy el senki senkit. Sikerült mindkettőnknek tizen-x évig eredményesen védekeznünk.
"Az meg, hogy többször kell, hát mindenki 1-ből születik meg, szóval az esély meg van rá, hogy 1.re összejön." Az meg. Van, akinek 1 hónap kell hozzá, van, akinek 2 évig, van, akinek 8. De igen, végül mindenki egyből születik, igazad van...
"Egyébként ha úgy van én szólnék azért a pasinak, hogy "hé, véletlen felcsináltál a múltkori bulin", csak hogy tudjon róla." - ??????????
Nem akarok személyeskedni, de akkora butaságokat írsz, hogy legszívesebben verném a fejem az asztalba.
Az a véleményem, hogy a barátnődnek nem véletlen, hogy nincs kapcsolata. Amit most szeretne az felelőtlen és etikátlan. Nem gyerekre, hanem egy kis észre és egy pszichológusra lenne szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!