Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek nagyon gáz, hogy...

Szerintetek nagyon gáz, hogy összefekszik egy random vkivel egy bulin azért, hogy gyereke lehessen?

Figyelt kérdés
Van egy bnőm, aki nem túl szerencsés a párkapcsolatokban, az utóbbi 4 évben nem is volt senkije. Jó ideje szeretne babát, ezért úgy döntött, hogy elmegy egy buliba és lefekszik egy akárkivel. Nem érdekli, hogy nem lesz apja a gyereknek és nem is vár gyerektartást sem, csak neki kell egy baba. Amúgy jó az anyagi helyzete, több szakmája is van meg saját lakása, 28 éves.
2019. márc. 4. 13:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%

Ha párkapcsolatba vállalna, akkor is fennáll az esély, hogy nem lesz apja a gyereknek, meg nem kap gyerektartást. Szóval ez nálam nem érv ellene.

Az viszont igen, hogy az égvilágon semmit nem tud a másikról. Genetikai betegségek, családban bármi előfordult-e...

Arról nem is beszélve, hogy nem valószínű, hogy elsőre összejön, akkor meg hányszor kell védekezés nélkül random férfiakkal lefeküdnie? Nem fél, hogy elkap valamit?

2019. márc. 4. 13:28
 2/22 anonim ***** válasza:
89%

Igen.

Plussz ki tudja mit kapna el, vagy ha teherbe is esne lehet, hogy gyereknek valamilyen öröklődő betegsège lenne stb

A lehető legrosszabb ötlet.

Na meg mit mondana a gyereknek ha az apjàról kérdez? Nem tudom ki az kicsim, csak gyereket akartam ezért felcsináltattam magam egy random idegennel?

2019. márc. 4. 13:30
 3/22 anonim ***** válasza:
33%

Két féleképpen érzek. 1. Szerintem igazságtalan hogy a másik felek nem tudnak róla hogy fél akarja csináltatni magát (tudom kettő kell hozzá de akkor is)

2. Sok gyereknek amúgy sincsenek együtt a szülei és sokszor a másik szülő rá se néz a gyerekre, ha képes eltartani akkor miért ne.

2019. márc. 4. 13:32
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

Ne viccelj. Amikor a gyerekeimre nézek, az irántuk érzett feltétlen odaadás és szeretet egyik eleme, bár nem ez a legmeghatározóbb, hogy ők azzal az emberrel közös gyermekeink, akt szeretek, és aki szeret. Tudom, hogy egy kapcsolat tönkremehet,de ideális esetben a gyermekvállaláskor legalábbis még megvolt ez a szeretet.

Másrészt a gének nem elhanyagolhatók. öröklődő betegségek, esetleg olyanok, amelyekről ha tud egy pár, genetikai tanácsadás után úgy döntenek, hogy inkább lemondanak a saját gyermekről.

Azt gondolom, hogy aki ennyire ész nélkül akar gyereket, annak valójában valami egészen másra van szüksége, és azt hiszi, hogy azt majd a gyerektől megkapja. Pedig nagy valószínűséggel nem. Inkább azon gondolkozzon a barátnőd, hogy miért nem tud tartós kapcsoaltot kialakítani senkivel, vagy ha úgy van, akkor miért mindig balfékeket fog ki. Komolyan gondolja-e , hogy ha még párt sem tud találni, akkor a gyerekneveléshez elég talpraesett lesz?

2019. márc. 4. 13:37
 5/22 anonim ***** válasza:
79%
És ott van még egy opció, hogy pár hét múlva bele is szeretne valakibe, s lehet pont emiatt nem fog hozzá közeledni egy pasi sem... meg jogosan tarthatja bmelyik férfi ezután furának a barátnődet, akit jobb kerülni, mert titokban ejteti magát teherbe..
2019. márc. 4. 13:39
 6/22 A kérdező kommentje:

Mondhatja azt(új pasinak meg a gyereknek is), hogy véletlen lett terhes.

Az öröklődő betegségek, hát nem tudom hányan mennek el mindenféle kivizsgálásokra, mielőtt gyereket vállalnak vagy egyáltalán lefekszenek vkivel, mivelhogy a legtöbb gyerek tényleg "véletlen" lesz, általában csak együtt van a pár és összejön.

Igaz, hogy elég fura, de sok pasi már akkor elhagyja a bnőjét, ha megtudja, hogy terhes lett.

Az meg, hogy többször kell, hát mindenki 1-ből születik meg, szóval az esély meg van rá, hogy 1.re összejön.

Egyébként ha úgy van én szólnék azért a pasinak, hogy "hé, véletlen felcsináltál a múltkori bulin", csak hogy tudjon róla. Ha úgyse érdekli, hogy vele akar-e lenni, érdekli-e a gyerek, csak adja meg rá az esélyt.

De őszintén nem tudom mit gondoljak erről az egészről.

2019. márc. 4. 13:57
 7/22 anonim ***** válasza:
76%

Van egy ismerősöm aki doktornőként dolgozik de nem volt(most sincs) párja de ő már nagyon szeretett volna babát ezért egy buliba összefeküdt egy néger férfival és így esett teherbe.

Amúgy a baba nagyon kis cuki lett :) de később mi lesz amikor kérdezgetni fogja az anyját hogy mi lett az apuval 🤔

2019. márc. 4. 13:58
 8/22 anonim ***** válasza:
83%
Igen mondhatja az új pasinak, hogy véletlenül lett terhes...optimális egy kapcsolatot egy HATALMAS hazugsággal kezdeni?
2019. márc. 4. 14:03
 9/22 anonim ***** válasza:
85%

70 IQ felett random buliból összeszedett csajjal nem csak azért használ gumit a pasi, hogy ne legyen terhes.

Az egy dolog, hogy fűvel-fával összefekszik. De hogy veszi rá, hogy ne védekezzen? A tabletta nem véd a szifilisztől.

Ezzel az erővel buli után kukázzon ki használt óvszert, szívja fel a tartalmat fecskendővel, és úgy. Ha neki ennyire mindegy, hogy ki a gyerek apja...

És ez a javaslat azt hiszem a véleményem is jól tükrözi.

2019. márc. 4. 14:11
 10/22 anonim ***** válasza:
95%

Nekem kicsit gyanús, hogy te vagy az a barátnő, de tökmindegy.

Baromira rossz ötlet.

"Az öröklődő betegségek, hát nem tudom hányan mennek el mindenféle kivizsgálásokra, mielőtt gyereket vállalnak vagy egyáltalán lefekszenek vkivel, mivelhogy a legtöbb gyerek tényleg "véletlen" lesz, általában csak együtt van a pár és összejön." - Hogy mi? Az öröklődő betegségekről kikérdezik a párt, fordult-e elő a családban, mik az előzmények. Azért öröklődik, mert volt már. Ha egy idegen az egyik fél, ezekről nem számol be a buliban.

A babákat mifelénk pedig tudatosan tervezik, nem csak úgy becsúsznak. Nem is értem, hülyeséget beszélsz.

"Igaz, hogy elég fura, de sok pasi már akkor elhagyja a bnőjét, ha megtudja, hogy terhes lett." - Amit az előbb elmondtam. Mi összeházasodtunk, gyermeket vállaltunk, nem hagy el senki senkit. Sikerült mindkettőnknek tizen-x évig eredményesen védekeznünk.

"Az meg, hogy többször kell, hát mindenki 1-ből születik meg, szóval az esély meg van rá, hogy 1.re összejön." Az meg. Van, akinek 1 hónap kell hozzá, van, akinek 2 évig, van, akinek 8. De igen, végül mindenki egyből születik, igazad van...

"Egyébként ha úgy van én szólnék azért a pasinak, hogy "hé, véletlen felcsináltál a múltkori bulin", csak hogy tudjon róla." - ??????????

Nem akarok személyeskedni, de akkora butaságokat írsz, hogy legszívesebben verném a fejem az asztalba.

Az a véleményem, hogy a barátnődnek nem véletlen, hogy nincs kapcsolata. Amit most szeretne az felelőtlen és etikátlan. Nem gyerekre, hanem egy kis észre és egy pszichológusra lenne szüksége.

2019. márc. 4. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!