Mit lehet kezdeni egy terhesen problémás munkatárssal?
"figyelj Julis, tudom, hogy várandós vagy és gondolom nem könnyű ez az állapot, de a múltkor elég durván beszéltél velem/xy-nal és ez nagyon nem esett jól. Igyekszünk mi is tekintettel lenni rád, de kérlek a jövőben ne beszélj ilyen hangnemben." Ha belátja, akkor bocsánatot kér, ha nem és kiakad rajta, akkor mennék feljebb.
Amúgy nagyon vigyázni kell a szóhasználatra, mert volt olyan ismerősöm, aki azért balhézott össze egy másik csajjal, mert azt mondta rá, hogy terhes. A csaj meg magából kikelve mondta, hogy ő nem terhes, ez neki nem teher ő VÁRANDÓS, ÁLLAPOTOS. És ha ő úgy gondolja, hogy terhes, akkor inkább ne is beszéljenek. Szóval tudnak alkotni, de szerintem kezelhetőek.
(Szerintem meg, ha már belemenés és általánosítás, akkor el kéne menni szűrésekre és akkor nem lenne ilyen szörnyen alacsony a férfi átlagéletkor. Nem pedig a tökéletes mintaembert játszani egész nap belül meg, ha gond van akkor összedől a világ.)
Nehéz időszak, én megérteném és mondanám ezt most nem így kellett volna.
Csak egy jövevénynek sok dologra van szüksége ezt biztosítania kell a nyugalmat is.
Bár érthető, ha jobb ha pihenni tud is.
(Lemehetsz tejért és nem mész vissza, sokaknak módszer.)
Nézhetsz másik munkát, persze ez nem megoldás egyértelmű.
Elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!