Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet kezdeni egy terhesen...

Mit lehet kezdeni egy terhesen problémás munkatárssal?

Figyelt kérdés
Pénzügyi területen dolgozok és az egyik munkatársam terhes. Vannak olyan feladat területek amiben döntésileg felettem áll. Eddig szinte semmi baj nem volt mindenki csinálta a munkáját. Viszont az elmúlt egy hétben elkezdett úgy viselkedni mint egy idegbeteg. A legapróbb hiba vagy olyan dolog miatt ami nem tetszik neki elkezd minősítetlen stílusban hangosan cseszegetni mindenkit. Szóltunk a főnöknek aki szintén nő erre benyögte, mi férfiak nem érthetjük, hogy milyen nehéz egy terhes nőnek. Igaza is van de pont neki kéne akkor tenni valamit. Ma tört el a mécses mikor az egyik új gyakornokot elkezdte megalázni mert érezte, hogy nem fog visszaszólni. Itt már nekünk kellett közbe lépni és a HR vezetője hazaküldte. A főnöknek is sikerült egy 1 órás meeting után megérteni, hogy vagy a munkatársunk jár be dolgozni amíg meg nem szül vagy mi. Egyetlen egy félelmünk, hogy kidumálj magát és őt ismerve azonnal vissza is jön. Viszont akkor nekünk nem lesz más út mint felterjeszteni a vezetőségnek, hogy kényszer szabadságolják. Ebből pedig nagy belső feszültség lenne.

2020. nov. 23. 11:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
23%
#20-as hozzászólásom a #10-nek szólt
2020. nov. 23. 17:28
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

"figyelj Julis, tudom, hogy várandós vagy és gondolom nem könnyű ez az állapot, de a múltkor elég durván beszéltél velem/xy-nal és ez nagyon nem esett jól. Igyekszünk mi is tekintettel lenni rád, de kérlek a jövőben ne beszélj ilyen hangnemben." Ha belátja, akkor bocsánatot kér, ha nem és kiakad rajta, akkor mennék feljebb.

Amúgy nagyon vigyázni kell a szóhasználatra, mert volt olyan ismerősöm, aki azért balhézott össze egy másik csajjal, mert azt mondta rá, hogy terhes. A csaj meg magából kikelve mondta, hogy ő nem terhes, ez neki nem teher ő VÁRANDÓS, ÁLLAPOTOS. És ha ő úgy gondolja, hogy terhes, akkor inkább ne is beszéljenek. Szóval tudnak alkotni, de szerintem kezelhetőek.

2020. nov. 23. 17:28
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Azert ez tenyleg erdekes h egy allapotos kismama ahelyett h kivirúlt, boldog es nyugodt lenne abban a tudatban h jön a pici, ehelyett egy idegbeteg stresszes idióta. Ezzel magának is rosszat okoz s foleg a magzatnak. Ezek szerint elorebb valo a cég mint a baba es a sajat egeszsege. Nem is szabadna idegeskednie meg nem is ertem nekem minden gondolatom a gyerekem korul forogna meg h ep, egeszseges legyek lelkileg fizikailag felkeszítve magamat a kis jovevenyre. Erre a viselkedesre a terhesseg nem kifogas vagy ha ennyire rosszul viseli a hormonalis valtozasokat menjen táppenzre szülésig.
2020. nov. 24. 18:29
 24/26 anonim ***** válasza:
81%
Annyira bírom h egyes nők mindig fogják vmire a bolond órákat. S a házasságban is így működnek az életük összes szakaszában mindig van kifogasuk az idegbeteg viselkedesukre ha menstrualnak azert, ha épp terhesek azért, ha klimaxolnak azért. Ezert boxzsakok a pasik a kollegak vagy akik épp a kornyezetukbe vannak a baj az h ez nem fog valtozni.
2020. nov. 24. 18:40
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

(Szerintem meg, ha már belemenés és általánosítás, akkor el kéne menni szűrésekre és akkor nem lenne ilyen szörnyen alacsony a férfi átlagéletkor. Nem pedig a tökéletes mintaembert játszani egész nap belül meg, ha gond van akkor összedől a világ.)

Nehéz időszak, én megérteném és mondanám ezt most nem így kellett volna.

Csak egy jövevénynek sok dologra van szüksége ezt biztosítania kell a nyugalmat is.

Bár érthető, ha jobb ha pihenni tud is.

2020. nov. 24. 18:57
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

(Lemehetsz tejért és nem mész vissza, sokaknak módszer.)

Nézhetsz másik munkát, persze ez nem megoldás egyértelmű.

Elnézést.

2020. nov. 24. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!