Mit lehet kezdeni egy terhesen problémás munkatárssal?
"Az ugye világos, hogy nem minden nő viselkedik így ahogy a posztban írják és nem minden nő cseszegeti a körülötte lévőket csak azért mert terhes."
Persze, ugyanezt írtam én is:
"Sok nőnek kiváló kibúvó a terhesség is, meg a menstruáció is arra, hogy ott rúgjon bele mindenkibe, ahol tud.
..........................vannak nők, akik ilyenkor sem hülyülnek meg."
@11/13 anonim:
(...) Viszont, mindenkinek joga van az agybaszmentes munkahelyhez.(...)
Mindenkinek. Csak a posztban szereplő hölgyet küldjék kényszerszabira. Értem.
Azon kívül, hogy szóltok a vezetőknek annyit tudtok tenni, hogy beszéltek vele normálisan, hogy az utóbbi időben sértően beszél veletek.
Amúgy tudom milyen ez nap mint nap. 3 éve ebben vagyok a főnökömnek sok magánéleti terhe is van emiatt sokkal ingerültebb, feszültebb, plusz van egy generációs szakadék köztünk. Csak azért nem álltam még fel eddig, mert többet ad, mint hasonló helyek és mert nincs tartalékot, plusz vírus is van, szóval nem nagyon találnék most más alternatívát.
Mostanában ez a trend? Bajod van egy kollégával és nem vele beszéled meg a problémádat, hanem azonnal mész és mószerolod a főnökénél?! Mi ez dedó?
Ezt hol tanítják újabban???
Ja és ha terhes akkor az már nem is földi ember, hanem űrlény, rúgjunk bele még egy párat?! Ez most komoly???
"Ja és ha terhes akkor az már nem is földi ember, hanem űrlény, rúgjunk bele még egy párat?! Ez most komoly???"
Egyelőre ott tartunk, hogy a terhes kolléganő rúg bele mindenkibe. És ő képzeli magát földönkívülinek, akinek nem kell alkalmazkodnia, hanem bárkivel úgy beszélhet, ahogyan épp kijön a száján.
"...jógázzon, ússzon, tököm tudja, de kezdjen..." "32/N"
Nő létedre tököd van? Vagy a sütőtökre gondoltál? Nem mindegy 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!