Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Emiatt rossz szemmel nézhet...

Emiatt rossz szemmel nézhet rám a fönököm?

Figyelt kérdés
Néhány napja megosztottam facebookon egy motorozással kapcsolatos bejegyzést, és alákommenteltem egy negatív hangvételü véleményt a motorosokkal szemben. Mivel csak néhány hete dokgozom itt, nem tudtam, hogy a főnököm is aktívan motorozik és ezzel őt is sértem. Abban nem vagyok biztos, hogy látta, de csak erre tudok gyanakodni mert azóta csúnyán néz rám és kicsit gorombán beszél velem. Azelőtt kifejetten kedves, jófej volt.

2020. nov. 20. 22:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Még a modi is törölte pedig csak idézted.
2020. nov. 21. 00:34
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

"(Amúgy itt a 10 főre jutó főnökök száma 2? :D Vicces ez a gyk.)"

Nem, csak olyan kérdést láttak, ami egy főnökről szól. Ezért keltette fel a figyelmüket, és ezért van több esélye annak, hogy itt több főnök válaszoló is megmutatkozik a sokból.

Ezért az arány nem 10/2, hanem valami más.

2020. nov. 21. 00:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Amit a motorosokról írtál, nem kommentálom, nem erről szól a kérdés.

A lényeg, a két fő alapszabály:

1. Facebookon beállítjuk, hogy csak ismerősök láthassák a megosztásainkat.

2. Főnököt nem jelölünk be/vissza ismerősnek.

2020. nov. 21. 00:50
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
2: Feltételezem, csupa jószándék vezérel abban, hogy figyeled őket.
2020. nov. 21. 00:51
 15/24 anonim ***** válasza:
#12: Egy másik kérdésnél 10-ből 2 vállalkozó van, az sem épp az átlagra utal. Sőt, sokszor a társkeresésnél több havonta milliókat kereső ember van és hasonlók. Na, azért érdekes a helyzet, főnökös kérdéstől függetlenül.
2020. nov. 21. 01:04
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
15: Ha megfigyeled, itt a kategóriában átlagban minden harmadik kommentelő sikeres vállalkozó, aki fél évre előre be van táblázva. Vagy pedig sokat tanult, mindent csillagos ötössel végzett élmunkás, aki ha felmondana, minimum egy évbe telne, míg megtalálják a méltó utódját. :)
2020. nov. 21. 01:18
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
#16: Ja, ez így korrekt! :D Nekem az szokott vicces lenni, amikor egyes kérdéseknél jönnek a mérnökök... Gépészek, informatikusok és hasonlók. Én meg pont tényleg gépésznek tanulok és odaírok valami ezzel kapcsolatos kérdést... És azt sem tudják, hogy miről van szó.
2020. nov. 21. 01:24
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
17: Meg ahhoz képest, hogy olyan szinten fontos emberek, hogy a nap nagyrészét életbevágóan meghatározó projektek fejlesztésével töltik, mindig van idejük GYK-zni, és akár óra hosszákig vitázni hülyeségeken. Márpedig ehhez minimum 200-as intelligenciahányados kell. :O
2020. nov. 21. 01:50
 19/24 anonim ***** válasza:
52%
Remélem nem csak rossz szemmel néz rád hanem lesz egyéb is amilyen nyomorult vagy...
2020. nov. 21. 05:33
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Akkor a fönököd is olyan hogy mindent magara vesz es szemelyes sertesnek fog fel. Résztvèr
2020. nov. 21. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!