Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért rikácsolnak állandóan a...

Miért rikácsolnak állandóan a kollégák mert később megyek be? Pedig mindig megvan a termékeim darabszáma.

Figyelt kérdés

2020. nov. 20. 17:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Erre jók amúgy csak a munkahelyek, hogy a varjak egymást lessék és csípkedjék nyavalyás pár percért, mikor ők ugyan úgy ba.sznak dolgozni. Inkább behúzzák korábban a belüket a munkahelyre hogy aztán azzal fényezzék magukat, ők milyen pontosak és odaadóak.

Fúj, hányinger.

De a pontnozásokból látom, elég sok szervilis birka támogatja ezt a hozzáállást .

Támadási felület semmi más. Meg jó ürügy a főnöknek való árulkodásra. Biztos kapnak érte egy kis buksi simit.

Munkahelyen sosem tudhatod, kiknek a szeme van titkon a seggedben, hogy egy óvatlan pilanatban felnyomjon a főnöknél, mert fél perccel később értél be. Holott áltaában pont ezek zabálják, cigizik végig a munkaidőt. Mások hibáinak jelentgetése az egyetlen részvételük a munkahelyen. Lapontozni is nagyon tudak, de még egyik sem idokolta meg, miért fáj neki az a pár perc késés. Kíváncsi lenék rá!

2020. nov. 21. 06:26
 22/31 Micimacko67 ***** válasza:

Akik elkéstek a munkából/iskolából máshonnan is elszoktatok késni?

Mondjuk...mozi, színház, orvos, vonat, randi...stb

2020. nov. 21. 07:25
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól,hogy valaki pontos, még nem biztos, hogy tökéletes.Vannak a késésnél jóval nagyobb hibák is.
2020. nov. 21. 07:42
 24/31 anonim ***** válasza:
#22 igen! De mèg nem maradtam le semmiről.
2020. nov. 21. 08:06
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Azért rikácsolnak a munkatársaid, mert később mész be! A munkának nem csak anyagi és darab vonzata van. Az, hogy te betartod (vagy nem tartod be) az időpontokat, magadról is okvetlenül kiállítasz egyfajta bizonyítványt. Továbbá, ha a főnök félig-meddig elnézi ezt a hülyeséged, akkor majd 7-8 dolgozó összefog ellened, sorozatosan panaszkodni fognak, ami a főnöknek is egyfajta nyomás lesz és úgy is ki fog rúgni téged. Szóval a termelt áru/anyag/akármi is számít, az időpontok és munkaidő pedig a dolog emberi tényezője, ami rajtad múlik. És a szabadidőd nem a munkaidődből vonódik le!
2020. dec. 1. 12:12
 26/31 anonim ***** válasza:

Az én fönököm neha ugy hiv fel hogy megkérdezi elöször, hogy egyáltalàn bent vagyok e :D

Nem jo helyen dolgozol :)

2020. dec. 1. 21:31
 27/31 anonim ***** válasza:
Tapintatlanság, hogy ők mindig bejárnak időre, neked meg rendszeresen el van nézve, hogy nem. És te is ugyanannyi fizetést kapsz, mint ők, akik be is tartják pl hogy munkahelyre pontosan érkeznek. Szoval tehát pl irigyek, hogy ők is aludhattak volna még, ha te meg pl így elhanyagolod a munkahelyed; és megalapozott az irigységük. Egyébként tehát csak ennyi, ha rendszeresen elkésel, ők meg mindig beérnek, és ugynaaz a főnökötök, ugyanattól kapjátok a fizetést; szóval szerintem csak ez piszkálhatja a szemüket. Ez kicsit ilyen "linkeskedés"; vagy annak is fel lehet fogni. Ez a "félvállról vevős lazaság" az ő értelmezésükben.
2020. dec. 2. 03:39
 28/31 anonim ***** válasza:
*És ha ők is beérnek, akkor elvárják/nák,hogy te is.
2020. dec. 2. 03:40
 29/31 anonim ***** válasza:
*Ja és hogyha órabérbe' vagytok pl, akkor érted, tehát, hogy ők végig ott vannak mondjuk 8 órában, te meg mondjuk a 7 óra 40 percedért ugyanannyi fizetést kapsz.
2020. dec. 2. 03:42
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
én mondjuk késős vagyok, de mindig tovább is maradok. szerintem ezzel semmi gond, ráadásul megtehetem, még sose szóltak miatta.
2020. dec. 2. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!