Miért rikácsolnak állandóan a kollégák mert később megyek be? Pedig mindig megvan a termékeim darabszáma.
Nekem csak ne akarja senki meghatározni a menetrendem!
Felnőtt ember vagyok és baromira idegesít, ha bárki bármit meg akar szabni nekem!
Legtöbbjük tényleg csak támadási felületet keres. Nagyon sok munkahely van, ahol szükségtelenül erőltetik a pontos kezdést, mert semmi zavart kárt nem okozna, ha késik valaki. Csak hát a birkásítás, a rabszolga üzem nem működik úgy, ha a dolgozó szabad, önálló emberként funkcionál. Egyesek ezt nagyon szeretik nyirbálni...
A tanárok hőbörgése, kukacoskodása pláne nevetséges. Ha a tanárt kizökkenti az, hogy valaki csendben besétál a helyére, akkor ott a tanárral van komoly baj. Érdekes, otthon sokkal nagyobb zajban tudnak tanulni? Dolgozni? Az nem zökkent ki? Cirkusz ez csak, fölényeskedés, konfliktus keresés.
Zavarni engem az szokott, de marhára, hogy ha olyan helyre megyek, ahol tudom, hogy rigolyásan elvárják, hogy pontos legyek, én tehtát ott vagyok időre és akkor pofátlanul megváratnak. Akkor mi a bánatos ló...f..nak érjek időben oda?
De ez meg az a bizonyos másik véglet, amiben az emberi aljasság kiteljesül: te nem késhetsz, mi viszont megtehetjük, hogy megváratunk, ezért élünk is vele és élvezzük...
Amit a #19-es írt, az tényleg jellemző. A volt munkahelyemen is, a délelőttösök beértek (többségében) időben 5-40-re. Majd leültek legalább másfél órán át beszélgetni, kávézni, kajálni. Majd kajaidőben újra kajáltak.
Kétszer késtem 5 percet (mindig annyival tovább is maradtam) és a délelőttös váltóm beszólt. A másodiknál elmondtam, hogy tudom ám, hogy mi van reggel, szóval kussoljon. Kussolt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!