Ő vajon pszichopata?
Van egy munkatársam,aki remekül dolgozik,sőt mondhatni húzóember,ugyanakkor nem egy haverkodós,sőt visszahúzódó.Eddig semmi különös,mindenkivel jól kijön,kivéve a műszak vezetővel,aki a múlt héten kilépett.Beszéltem vele és elmondta,hogy a srác többször megverte,majd a kilépése előtt pár nappal rárúgta az ajtót amikor wc n volt,kést szorított a nyakához és számon kérte,hogy miért bámulja,meg akar e halni.És ha továbbra is fikszírozza meg fogja erőszakolni,ahogy a fiatal fiúkkal is tette a börtönben.A lakására is kiment egyszer,csak hogy demonstrálja tudja hogy hol lakik.
A másik oldal mert beszéltem a sráccal is finoman.Ő annyit mondott,hogy rosszul van az olyan emberektől akik dilettánsok de mégis hatalmi pozícióban vannak és akadályozzák a hatékony munkamenetet.A börtönre is rákérdeztem,erre elnevette magát,hogy dehogy volt,de jól lehet ijesztgetni vele.Majd kacsintott és elment.
Engem meg ledöbbent,hogy ennyire lazán veszi,hogy valakit totálisan kicsinált csak mert nem egyeztek,innen ered a kérdés is.
" annyit mondott,hogy rosszul van az olyan emberektől akik dilettánsok de mégis hatalmi pozícióban vannak és akadályozzák a hatékony munkamenetet."
Akár pszichopata akár nem, teljesen érthető a nézőpontja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!