Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért gondolják egyből azt,...

Miért gondolják egyből azt, hogy széttetem a lábam a főnöknek, csak mert följebb kerültem?

Figyelt kérdés
Fölkerültem a tervező osztályra, és mivel viszonylag fiatal vagyok, 25 éves, 3 év munkatapasztalattal, ez sokaknak nem tetszik. Pont olyanoknak, akik 40-50 évesen ugyanott vannak, ahol 20 évesen kezdtek. A fiataloknál nem tapasztalom ezt a rosszindulatot. De ezek az idősebb kollégák nem vették jó néven, hogy följebb kerültem, és konkrétan az egyik azt hangoztatja, hogy egy büdös k_rva vagyok, biztos csak azért kerültem oda, mert a főnöknek a kedvére tettem (ő csúnyábban fogalmazott). És ezzel van még aki egyetért. Biztos savanyú neki a szőlő, hogy ő 40 év alatt nem került oda, ahova én, 3 év után, de erről nem én tehetek. Csakis a munkámnak köszönhetem, hogy ott vagyok most ahol, semmi olyan dolgot nem tettem érte, ami erkölcstelen lenne. Főleg, hogy a főnökeim mind házas emberek! De miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni, hogy egyből erre gondolnak az emberek? És még híresztelik is? Mi jó nekik ebben?
2020. nov. 14. 16:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
17%
hát pedig ha anyázol és be is köpsz másokat a hibájuk miatt, az a tipikus agresszív törtetés és nyalizás a főnöknek
2020. nov. 14. 17:45
 22/30 A kérdező kommentje:
#14 40 év alatt nekik is meg volt a lehetőségük, hogy feljebb jussanak. Ha nem sikerült, annak valószínűleg oka volt. Pl. nem voltak elég jók a tervezéshez. A korral nem jár automatikusan az előléptetés.
2020. nov. 14. 17:52
 23/30 anonim ***** válasza:
78%
nem mindenki akarja felvenni azt a stílust amit te, mert a csoporthoz tartozás fontosabb nekik mint a főnöknek való megfelelés, ugyanakkor csak a munka alapján lehet hogy többet tudnak mint te. Az előreléptetés szinte mindig a személyiségen múlik és mind tudjuk hogy a főnökök azért tartanak ott ahol, mert képesek elnyomni másokat
2020. nov. 14. 17:55
 24/30 anonim ***** válasza:
92%
16: Ha valaki szalagmunkás, sose fogják tervezőmérnöknek felvenni, ha nincs mérnöki diplomája akkor sem, ha 40, 60, 100 évig dolgozik a szalag mellett. Ahogy attól, hogy valaki régen takarít kórházban, nem fogják behívni agyműtétet végezni.
2020. nov. 14. 18:51
 25/30 anonim ***** válasza:
93%
Ebben az országban szeretnek (nem)gondolkodni, csak TFH-kat gyártani ahelyett, hogy kérdeznének.
2020. nov. 14. 19:17
 26/30 anonim ***** válasza:
90%

Irigyek, magukból indulnak ki, ők csak így tudnának oda kerülni.

A teljesítményeden nem látszott, hogy megérdemelt lenne az előléptetés

2020. nov. 14. 21:05
 27/30 anonim ***** válasza:
87%

Azért mert a nyomorúságos életükben nem maradt más mint hogy más dolgaval foglalkozzanak és mert irigyek.

Sajnos tele az élet ilyen emberekkel én is voltam hasonló helyzetben nem konkrétan ez volt a szitu de a lényeg az irigység megvolt.

Ugyanakkor én biztos hogy nem hagynám szó nélkül és ha megtudnám biztosra hogy ki az aki ezt mondja akkor megmondanam neki hogy ezt most fejezze be mielőtt jogi útra tereled.

27N

2020. nov. 14. 21:12
 28/30 anonim ***** válasza:
53%
#27: Mit terelnél jogi útra? Egy munkahelyi pletykát? Már a HR is jóformán kiröhögne ezért, nemhogy egy ügyvéd, vagy bíró.
2020. nov. 14. 21:16
 29/30 anonim ***** válasza:
86%
Talán mondjuk rágalmazásért? Hírnév rontás. Hallottál már ilyet? Nem kell feljelenteni ténylegesen elég ha ráijeszt..
2020. nov. 14. 21:20
 30/30 anonim ***** válasza:
67%
Csak ismételni tudom magam. Egy munkahelyi pletykáért? Sok sikert hozzá.
2020. nov. 14. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!