Miért gondolják egyből azt, hogy széttetem a lábam a főnöknek, csak mert följebb kerültem?
"Pont olyanoknak, akik 40-50 évesen ugyanott vannak"
Tehát kezdőként, és mindössze 25 évesen sokkalta többet tudsz náluk, mint akik évtizedek óta ezt csinálják.
Ez telesen egyértelmű.
Vagy mégsem?
"Csakis a munkámnak köszönhetem, hogy ott vagyok most ahol"
Mi ezt elhisszük neked.
Hiszen magától értetődő, hogy odamész -fiatal lányként- egy céghez és azonnal feljebb kerülsz kezdőként, mint akik ezt csinálják már 30 éve.
"széttetem a lábam a főnöknek"
A cégnél ezt már mindenki tudja.
Ahol én dolgozom, két év alatt felajánlották hogy legyek csoportvezető. (Nem fogadtam el)
Nem nyalok, szókimondó vagyok, a nagyfőnöknek is anyáztam már párszor.
Kis híján az állásomba került.
A munkát tisztelettel, becsülettel végzem, de nem hagyom, hogy ebbe beletiporjanak, kortól, nemtől, rangtól függetlenül bárki ellen kiállok a magam igazáért.
Munkám során velem van szinte a legkevesebb probléma, a szalag (gyárban dolgozom) miattam kb hetente áll egy-két másodpercet, hibát szinte nem csinálok ellenben "megfogok" egy csomó más hibát (ne engedjünk el hibát, ez a mottó)
Más itt van 10 éve, és amikor nekem mondták, hogy legyek csopi, neki persze nem tetszett (biztos nyalok a főnöknek)
Az már más kérdés, hogy az illető sokkal több hibát ejt, és több probléma van a munkájával..
Van félévente értékelés, és gyakorlatilag mindig azoknak a legnagyobb a pofájuk (miért kaptam gyengébbet mint -ő- meg -ő-) akikkel a legtöbb a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!