Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha kevés a targoncá...

Mit tegyek ha kevés a targoncás gyakorlatom és emiatt nem vesznek fel sehova?

Figyelt kérdés
Tavaly óta van meg a targoncás jogosítványom, tavaly elhelyezkedtem egy munkahelyre ahol ígérték, hogy náluk megtanulhatok targoncázni a homlokvillás és a magasemelésűn is, ennek az lett a vége, hogy amikor gyakoroltam akkor a műszakvezető csaj akinek nem voltam szimpi, nem engedte, hogy gyakoroljak, mivel a főnök se volt külömb tőle ezért ő is megtiltotta és mindent megtettek, hogy ne tudjak gyakorolni, nem, hogy motiváltak volna hanem támadtak emiatt.... Igy hát felmondtam ott, de hiába van 3-4 év raktári tapasztalatom és egy éves targonca vezetési gyakorlatom mindenhol leráznak vagy vissza sem jeleznek...Igy esélyem sincs sehol de teljesen elkeserít....
2020. nov. 11. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Keress olyan helyet ahol gyalogkíséretűvel kell dolgozni, ahhoz nem kell gyakorlat. Ott összehaverkodsz a targoncás srácokkal/lányokkal és ha jól kijöttök biztosan segítenek gyakorolni. :)
2020. nov. 11. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Ne mond el, hogy nincs nagy gyakorlatod … vezetoi engedelyed van? Hat akkor?! Ki erdekel mennyi a valos gyakorlatod … fullents.
2020. nov. 11. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze 2-es, mert targoncát vezetni olyan egyszerű gyakorlat nélkül.
2020. nov. 11. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Az!
2020. nov. 11. 20:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Gyalogkiseretuvel tudok de leginkabb homlokvillas es magasemelesus targoncast keresnek....
2020. nov. 11. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
azért a targoncázás nem agysebeszet, 10 even át csinaltam, kb 1 nap alatt jöttem bele elfogadható szinten... ha neked nagyon "gyakorolnod" kell, akkor lehet nem ez a te pályád... amúgy meg rohadtul keresett és mindig hiány van belőle... ha nem tudsz vele elhelyezkedni, akkor szerintem ne is erőltesd.
2020. nov. 11. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Az olyan hozzáállás,mint az utolsó nagyon ellenszenves.Persze,targoncával együtt kell születni,nem?Targoncavezető lettem,de napokat gyakoroltam,hogy merjek dolgozni.sokan mondják hogy hónapok alatt tanulták meg jól.Ezek ügyes targoncások,nem bénák,csak nincsenek elszállva maguktól...
2020. dec. 2. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok elszálva magamtól, de azért lássuk be, a targoncás azért nem egy rakétamérnök a nasa-nál... ha azzal sem találsz munkát, ott azért gondok vannak.
2020. dec. 2. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!