Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy bírnátok ki azt a poklot,...

Hogy bírnátok ki azt a poklot, ha előreláthatóan hónapokig home office-ba kényszerülnétek?

Figyelt kérdés
2020. nov. 10. 16:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
elsarnyulásnak=elsatnyulásnak
2020. nov. 10. 18:31
 12/26 anonim ***** válasza:
79%

9:

Azért nem érzed cikinek Sigmund Freudozni, miután te próbáltad másokra ráhúzni az általánosító "pszichológiádat"?

Igen, képzeld, én is szeretem a munkahelyemet, ellenben többre értékelem, ha a bejárás-hazajárás kimarad, ebédelni pedig nem a munkatársakkal megyek, hanem feleségemmel kettesben ebédelünk, mikor ő is home office-ozik. Ha neked a kollégák fontosabbak, akkor ez van.

"És ennek jó eséllyel létrejöhet az ellentétes típusa, aki egész nap ki sem mozdul, mert minek, melózik otthonról, kaját-háztartási dolgokat meg rendelni is lehet. A home office igencsak melegágya az ilyenfajta elsarnyulásnak. Ezt remekül példázza a fenti pizsamában dolgozós válasz, és ilyet már többhelyütt is olvastam."

Vagy mint normális ember, kihasználja a lehetőséget, és az utazással felszabadult időben többet jár el sétálni, vagy épp hívja fel a barátait telefonon/VOIP-on. Vagy több időt tölt sportolással, ahogy amúgy tavasz óta sokkal több embert is látok kint futni, magam is többet futok.

2020. nov. 10. 18:38
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Én azt a poklot nem várom, amikor ismét heti 5 nap be kell majd járni, napi 2 órát utazni. Ebédnél 10 percet sorban állni, olyanokkal ebédelni, akikkelm 80%-ban nincs közös téma.

A barátaimmal, családommal se töltök el heti 42,5 órát, munkatársakból pláne rengeteg ennyi.

Mi november 2. óta vagyunk ismét otthon (előtte be kellett járni, minden nap), imádom.

Még egyedül is. De ha lenne párom, akivel ebédelhetnék, akkor még jobb lenne. ;)

Egyébként én is heti 3 órát sportolok, mióta a home office van. Vagy többet. Augusztus és október között nehezebb volt 3 órát sportolni, amikor bent kellett poshadni az irodában.

Hogy nem félálomban ébredek 6,5 óra alvás után, hanem szinte kipihenten 7,5-8 óra után, arról nem is beszélve!

2020. nov. 10. 19:11
 14/26 anonim ***** válasza:

# 9

Én online vásárolok be, online intézek ügyet, jelenleg távoktatás van és home office.

Igen, bevallom, ezekkel szeretnék időt spórolni és amikor kimozdulok, az barátokkal, családdal történjen, lehetőleg olyan helyen, amit szeretek, esetleg hobbi miatt. Ezekre így több idő jut.

2020. nov. 10. 19:14
 15/26 anonim ***** válasza:

Szerintem kamu kérdés porhintő szöveggel :(

Ismerek olyat, aki nem kap munkát... és elvárják tőle, hogy élvezze...az időhúzást is..., hogy nem adnak neki munkát, mert türelmetlen, mert ez a beillesztése és mikor elutasítják megkérdezik milyen érzés...

Amúgy a korlátozás miatt napközben a munkájukkal töltik az időt az emberek utána pedig másra is vonatkozik a szabály.

- Főzés

- Chat a net felületeken

- Közvetíthetsz a napodról, ha extrovertált vagy, annyi online oldalon nézik, írnak is, kedvelnek majd.

- Olvashatsz C. G. Jung-ról...

- Vannak ilyen profilozós játékok is... XD (HR-eseken kívül)

- Levélgyűjtés

2020. nov. 10. 19:29
 16/26 anonim ***** válasza:

- Fekvőtámasz, plank kihívás...

- Egyél sokat

- Ego sajnáltatás

- ÉGŐ csere

- Takarítás

- Rajzolás

- Fitness, Boksz

- Kalória számlálás

- Imádkozás

- Építs hálózatot

- Fizetésed van fizess elő a kedvenc csatornákra, amik pénzbe kerülnek így lehet majd felveszik az ismerősömet is, mint munkaerő.

2020. nov. 10. 19:36
 17/26 anonim ***** válasza:
Tegyél fel kérdéseket
2020. nov. 10. 19:38
 18/26 anonim ***** válasza:
Főnök csere, mert benned több van és több feladatot is vállalhatnál
2020. nov. 10. 19:52
 19/26 anonim ***** válasza:
47%

Mondjuk irigylem azt akinek annyi csak a munkaja hogy emailekre valaszolgat.

Az en munkam olyan, hogy sokkal egyszerubb es hatekonyabb bent az irodaban csinalni. Ha itthon dolgoztam sokszor meg este is be volt kapcsolva a laptop. Ez nem jo. Persze az jo, hogy nem kell bejarni, idosporolas. De kb ennyi elonye van csak nekem.

2020. nov. 10. 20:06
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Poklot? Én imádom, úgyhogy állandósíttattam, szerződésmódosítást kértem és meg is kaptam. Sokkal jobban tudok úgy dolgozni, hogy nem kell száz másik emberrel egy légtérben lennem, a többiekkel pedig tudok beszélni Zoomon is. Semmivel sem csökkent a produktivitásom és több időm van a barátaimra és a szeretteimre. Kedvelem a kollégáim, de elég az, hogy másfél havonta egyszer elmegyünk egyet vacsorázni.
2020. nov. 10. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!