Amelyik nap kialvatlan vagyok miért bánnak úgy velem mint a kutyával?

De igen, ha te ilyen szinten kivagy, akkor az a te hibád. Kezeltesd magad.
Egyébként kb. ugyanúgy bánnak veled, csak nyűgösebb vagy és rosszabbul éled meg

Ki bánik veled úgy mint a kutyával és miért nem tudod kialudni magad?
Mert a hozzád közelállóknak sem mindegy, hogy azért vagy gáz napközben mert éjjel gépezel, esetleg folyton bulizol, vagy mert van valami betegséged.
Az idegenek meg nem igazán tolerálják, ha valaki lassúbb, nehezebben koncentrál, nem összefüggően beszél. A háttere számukra érdektelen, de az ilyen ember fárasztó.
2
Hogy kezeltessem magam? Te is ilyen megmondóember vagy, aki azt feltételezi, hogy semmit nem próbáltam meg a helyzet orvoslására. Ez genetikai hátterű, ugyanis anyum is alvásproblémákkal küszködött egész életében, gyakran csak néz ki a fejéből és meg sem tud szólalni.
3
Az írásodból is árad az intolerancia. Téged ugyan nem érdekel senki baja, te ugyanúgy bunkózol mindenkivel ugye? Az ilyen emberek teszik ilyen szar hellyé ezt a bolygót, mert ők nem tartoznak senkinek semmivel. Magának való degenerált, pszichopata állatok.

Te szerintem simán elmebeteg vagy!
Nem ismerlek kiskomám, tettem fel néhány kérdést, de már bánom!
Menj a francba!
(3-as voltam)
6
A munkatársak bánnak úgy, de baráti körben is megesik, ha nem a megfelelő választ adom, vagy esetleg nem értek meg valamit, nem fogok fel valamit egyből és gyorsan. Szerintem simán azt hiszik, hogy agyilag zokni vagyok, gyagyás. Mert ítélkezni nagyon egyszerű.
Az okát meg már leírtam. Nem számit mit eszek este, hánykor megyek ágyba ugyanúgy rossz minőségű az alvás. Például mielőtt alszom el, egyet rándul a testem és felébredek teljesen. Ezt megcsinálja 4-5 ször is és van, hogy csak éjjel alszom el valamennyire, de gyakran megébredek, úgy átlagban 4-5-ször felébredek egy éjszaka során.

Mielőtt megint kiborulnál előre bocsájtom, hogy nem ismerem, hogy miket tettetek eddig te és anyukád az állapot orvoslására, tehát lehet, hogy nyitott kapukat döngetek!
Vannak alváslaborok, ahol az ilyen problémákat vizsgálják, amik neurológiai eredetűek.
"Az alvásvizsgálat során a páciensnek nyugodt, kényelmes körülmények között kell egy éjszakát eltöltenie egy egyágyas szobában a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinika Alvásdiagnosztikai Laboratóriumában. A vizsgálat alkalmas az alvás alatti légzés-, illetve mozgászavarok és egyéb alvással összefüggő kórképek diagnosztizálására."
A kapott eredmény alapján adnak gyógyszereket (nyugtatókat, alvásmélyítőket) és rendszerint ezek segíteni szoktak.
De figyelik a légzésedet is, lehet, hogy alvási apnoe-ban szenvedsz,
(erre utalhatnak a hirtelen felriadások) akkor azt orvosolják, de erre leginkább műtéti megoldás van.
Fontos lenne ennek utánajárni, mert a pihentető alvás a sejtregenerációban, anyagcserében, agyitevékenységekben, élethossz alakulásában jelentős szerepet játszik.
(Ismét 3-as voltam)

8
Köszi.
Mennyibe kerülhet egy ilyen vizsgálat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!