Ciki ha valaki takarító munkára alkalmatlan férfi létére?
Figyelt kérdés
Tehát nincs hozzá érzéke.
(Mondjuk nem is töri össze magát hogy jobban menjen)
2020. nov. 9. 17:53
11/17 anonim válasza:
Attól függ, milyen takarítás. Nekem az apartman szobatakarítás (housekeeping) nem ment, 3 nap után elküldtek jogosan. Az irodatakarítást viszont símán tudtam végezni, valamint stadionban meccsek és koncertek után szemetet takarítani.
12/17 anonim válasza:
Hát most nem azért, de miért nem képes valaki a takarításra? Szobatakarítás ugyanaz, mint otthon. Otthon ki takarít? Koszban éltek talán? Ugyanaz minden. Van fürdő, háló, nappali és konyha. Nem kell hozzá extra tudás, max egy kis gyomor, de a pénz nagy úr. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ilyen emberek otthon mekkora szutyokban élnek vajon.
13/17 anonim válasza:
12: Nem egészen ugyanaz. Mindennek megvan a standard módja, ahogy állnia kell, illetve kinéznie. Az ágynak precízen meg kell vetve lennie, a fürdőszoba teljesen száraz kell, hogy legyen. És végül de nem utolsósorban időre kész kell lenni, mivelhogy több szoba is van, egyes hotelekben napi 20-at kell megcsinálni. Nem úgy, mint otthon, a házadban, ahol ha akarsz fél napot molyolsz a takarítással.
14/17 anonim válasza:
Bocs, de eddig bárhol láttam hotelban takarítót, az a legtöbb vagy cigány volt, vagy elég alul iskolázott. Ha ők megtudják csinálni az adott standard szerint a dolgokat, akkor nehogy már te ne tudd megcsinálni.
15/17 anonim válasza:
Nem vagy az csak nem akarod csinálni. Miért nem végzel el egy képzést? Minek kínozni magad? Nekem se lenne kedvem a szart pucolni. Vagy valami ferfiasabb meló esetleg?
16/17 anonim válasza:
14: Az ügyességen múlik, semmi köze az iskolai végzettséghez.
17/17 anonim válasza:
1! Én is kerestem másodállásnak takarítást, részmunkaidőben. Abba az önéletrajzba bele sem írtam az iskolai végzettséget, csak annyit, hogy érettségim van. Úgysem fizetik meg a diplomát vagy a nyelvvizsgát, szóval teljesen felesleges beleírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!