Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki ha valaki takarító...

Ciki ha valaki takarító munkára alkalmatlan férfi létére?

Figyelt kérdés

Tehát nincs hozzá érzéke.

(Mondjuk nem is töri össze magát hogy jobban menjen)

2020. nov. 9. 17:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ, milyen takarítás. Nekem az apartman szobatakarítás (housekeeping) nem ment, 3 nap után elküldtek jogosan. Az irodatakarítást viszont símán tudtam végezni, valamint stadionban meccsek és koncertek után szemetet takarítani.
2020. nov. 9. 18:42
 12/17 anonim ***** válasza:
23%
Hát most nem azért, de miért nem képes valaki a takarításra? Szobatakarítás ugyanaz, mint otthon. Otthon ki takarít? Koszban éltek talán? Ugyanaz minden. Van fürdő, háló, nappali és konyha. Nem kell hozzá extra tudás, max egy kis gyomor, de a pénz nagy úr. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ilyen emberek otthon mekkora szutyokban élnek vajon.
2020. nov. 9. 18:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12: Nem egészen ugyanaz. Mindennek megvan a standard módja, ahogy állnia kell, illetve kinéznie. Az ágynak precízen meg kell vetve lennie, a fürdőszoba teljesen száraz kell, hogy legyen. És végül de nem utolsósorban időre kész kell lenni, mivelhogy több szoba is van, egyes hotelekben napi 20-at kell megcsinálni. Nem úgy, mint otthon, a házadban, ahol ha akarsz fél napot molyolsz a takarítással.
2020. nov. 9. 19:17
 14/17 anonim ***** válasza:
16%
Bocs, de eddig bárhol láttam hotelban takarítót, az a legtöbb vagy cigány volt, vagy elég alul iskolázott. Ha ők megtudják csinálni az adott standard szerint a dolgokat, akkor nehogy már te ne tudd megcsinálni.
2020. nov. 9. 19:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy az csak nem akarod csinálni. Miért nem végzel el egy képzést? Minek kínozni magad? Nekem se lenne kedvem a szart pucolni. Vagy valami ferfiasabb meló esetleg?
2020. nov. 9. 19:30
 16/17 anonim ***** válasza:
14: Az ügyességen múlik, semmi köze az iskolai végzettséghez.
2020. nov. 9. 19:57
 17/17 anonim ***** válasza:
1! Én is kerestem másodállásnak takarítást, részmunkaidőben. Abba az önéletrajzba bele sem írtam az iskolai végzettséget, csak annyit, hogy érettségim van. Úgysem fizetik meg a diplomát vagy a nyelvvizsgát, szóval teljesen felesleges beleírni.
2020. nov. 10. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!