Ciki ha valaki takarító munkára alkalmatlan férfi létére?
Tehát nincs hozzá érzéke.
(Mondjuk nem is töri össze magát hogy jobban menjen)
Alkalmatlan?
Általában nem alkalmatlanok az emberek rá, hanem túlképzettek :D engem fel sem vettek :D pedig jelen helyzetben bármit elvállalnék.
Nincs olyan ember, aki ép és egészséges, de képtelen a takarításra. Vagy kell a munka, vagy nem.
A takarítás nem igényel készséget.
1
Ez érdekes, hát mi történt? Meg is mondták, hogy azért nem vesznek fel?
Vissza se hívtak. Feltételezem azért, mert akkor kellett volna nekik utánam fizetni a diploma meg nyelvvizsgák miatt...
Pedig jelenleg tényleg bármit elvállalnák, de sehol nem kapok lehetőséget, még egy interjúra sem. Pedig ha elhívnának eltudnám mondani, hogy nem kérem a többletet, felejtsük el a diplomát meg nyelvvizsgákat egy időre. Csak a sima fizu a munkáért cserébe.
Most komolyan (csak kerdezem) … tényleg kell oneletrajzot bekuldeni takaritoi allasra? :) Nyelvtudas is szukseges? :D
Gondolom a francia nem art ha elakarja tudni olvasni, hogy 'toilette' :)))
Most hogy mondod.. :D lehet itt csesztem el
túlságosan megadtam a módját a jelentkezésnek :D csak írnom kellett volna a megadott email-re valami trágya szöveget, hogy dolgoznék ott, aztán egyből fel is vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!