Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Árulkodásnak számít, ha egy...

Árulkodásnak számít, ha egy kollégát a saját érdekében megmondok a főnöknek?

Figyelt kérdés

Nem szívesén tenném, de nem latok más megoldást, különben ki fogják rúgni..

Így viszont lenne esélye rendbe hozni a dolgokat.

2020. nov. 6. 07:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
23%
Önigazolásra vársz? Menjél sírni a fõnöknek.
2020. nov. 6. 09:21
 12/31 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy önigazolásra várok..mint említettem nem szívesén tenném
2020. nov. 6. 09:27
 13/31 anonim ***** válasza:
45%
Ha emberileg többet érsz mint egy pecsétes boxer, akkor nem szólsz.
2020. nov. 6. 09:30
 14/31 anonim ***** válasza:

Milyen ágazatban dolgozol? Van, ahol nagy jelentősége van egy kis hibázásnak is (pl. egészségügy), és van, ahol nem számít annyira. A cégnek van ebből vesztesége?

Én állami tulajdonú cégnél dolgozom, a közigazgatás tipikus lassúságával, mivel nincs versenytárs, így akár hibásan is kimennek dolgok, és az újítási tervekből majd egyszer, évek múlva szokott lenni valami (vagy nem).

2020. nov. 6. 09:32
 15/31 A kérdező kommentje:

Vesztesege nincs, jó esetben. Rosszabb esetben elveszíti valamelyik megrendelőt.

Vegyiparban vagyok.

2020. nov. 6. 09:38
 16/31 anonim ***** válasza:
89%

Mekkira szolgalélek aki aztondja, hogy ne szólj. Persze hagyd magad eltaposni szolidaritásból egy olyan felé aki xarba se vesz.

Ne tartsd többet a hátadat, hagy hibázzon. És jelezd.

Jobb mint elmenni. Én olyankor mentem el mindig amikor mar teljesen reménytelen volt.

2020. nov. 6. 10:16
 17/31 A kérdező kommentje:
Megjött az önigazolás. Köszönöm szépen. Köszönöm a többieknek is. Bár nem mindenkivel értettem egyet
2020. nov. 6. 11:18
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Te érzed, mekkora probléma, te dolgozol ott. Nálunk nincs ilyen, hogy megrendelés elvesszen, mert állami cégnél vagyok, pont ezért nagyon könnyen bele is lehet fásulni a munkába. Én emiatt fogok váltani.
2020. nov. 6. 11:33
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben még az szerepelt, hogy nem akarod, hogy kirúgják, most meg már egyenesen zavar, hogy ott dolgozik, mert rontja a munkamorált? :D Csak akkor szólj a főnöknek, ha nem rajta akarsz segíteni, hanem magatokon.
2020. nov. 6. 12:03
 20/31 A kérdező kommentje:

Persze hogy nem akarom hogy kirúgják. Mig nem volt ilyen, nagyon jó munkatárs volt. De mikor bezavar egy egész műszak munkájába az már zavaró.

Tudom ti mind szentek vagytok, és inkább hagynátok hogy romoljon a munkátok minősége, a teljesítményetek.. De inkább szótlanul tűrtök.

2020. nov. 6. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!