Ki hogyan szeret dolgozni?
asztalos vagyok, imádom a munkámat, sokkal inkább tartom a hobbimnak,m mint a munkámnak... sok asztalos nem tud egyedül dolgozni, mert valljuk be, időnkent mocsoknehéz dolgokat kell mozgatni... én csak egyedül tudok dolgozni, ha nehezet kell mozgatni, vagy pl valami újszerűt amivel még nem volt dolgom, így nincs hozzá eszközöm, hogy mozgassam, imádom kiötletelni, milyen szerkentyűvel tudnám azt mozgatni, pontosan a helyére illeszteni izomerő nélkül... és imádom összebarkácsolni ezeket a szerkentyűket...
Az 500m² műhely kb 40% nameg az udvaraz elmúlt 10 ev alatt már tele lett zsúfolva ilyen barkacs gyalukkal, liftekkel, emelőkkel
Legegyszerűbb pelda, konyhaszekrény beépítése, felső szekrének altalában úgy építik be, hogy a segéd felemeli a szekrényt, csavarhelyeket berajzolják, leteszik a szekrényt, csavarhelyeket kifúrják, tiplit beütik a falba, szekrényt felemeli a segéd, mester pedig rögzíti...
Namármost ez nálam úgy nez ki, hogy van egy 15cm magas kis gurulós kocsim, arra ráteszem a szekrényt, telefonomon a megfelelő alkalmazásba beírom milyen magasra emelje, mivel gyakorlatilag egy 1tengelyes cnc :D, felemeli +-1mm pontossaggal abba a magasságba, ellenőrzöm a vízszintet, kifúrom és rögzítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!