Rengeteg olyan ismerősöm van aki nem szeret dolgozni alig van egy munkahelyen pár hónapot egyik helyről a másikra vándorol azok miből élnek? Én tisztességesen dolgozok Bemegyek hétvégén is mégis csóró vagyok
1 én sem értem fura aki dolgozik nem ér rá pénzt keresni. Tisztességes munka nem ér semmit
2 legyek soher?
Nem írtad, mennyi a havi bevételed, meg mennyi a fix kiadás, illetve mik azok.
Ha ugyanis a fizetésed jó része elmegy cigire, italra, szórakozásra, az 500. cipöre, ingre, stb, akkor a te hibád.
Másrészt aki a néha dolgozásból jól megél, annak valószinüleg olyan a képzettsége, amivel pár hónap alatt keres annyit, amiböl utána fél évig is jól megél, vagy/és odafigyel, mire költ a keresetéböl.
1. Szokott lenni megtakaritasom, azt ilyenkor felelem.
2. A parom dolgozik, ilyenkor o tobb dolgot all. (Kajat, szamlakat, a sajat hulyesegeimet a megtakaritasombol veszem, de pl egy nyaralast kifizet kettonknek, ha nekem elfogy a penzem.)
3. Vegso esetben kerek szuleimtol kolcson, mert ok gazdagok.
Amugy szeretek dolgozni, de neha jol esik a lazulas, es csak akkor megyek vissza, amikor mar elkezd hianyozni a munkahelyi kozeg, porges, kollegak, stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!