Mondtatok már olyat a főnöknek a kirúgás említésére hogy "akkor rúgjál ki, várom a papírt"?
Láttatok már ilyet? Főnök és beosztott összevitázik, és a főnök azt mondja hogy ki lesz rúgva a beosztott. A beosztott erre eldobja ami nála van munka, leül egy székre és azt mondja erre "akkor rúgjál ki, várom a papírt".
A főnök azt mondja erre kezdjen el dolgozni vagy kirúgja. Ez csak olaj a tűzre. "Igen kirúgsz? Na hozd azt a k***va papírt" hangzik el.
Erre a főnök elmegy, nem jön vissza. De visszajön a műszakvezető mézesmázosan hogy jaj nem kell ezt ilyen komolyan venni nem lesz kirúgva csak vegye fel a munkát.
És itt a sztori vége. Egyelőre.
Láttatok már ilyet?

"kkor pert akaszthat a nyakadba, aminek a végén perkálnod kell."
Ha és amennyiben a bíróság is úgy látja és bizonyítható stb... ha és amennyiben. Álltam én már bíróság előtt képletesen mert nulla tárgyalás volt, a felperes aki beperelt (volt cégem) bukta az ügyet, bizonyítani semmit se tudott, amit ő bizonyítéknak vélt azt a bíróság anélkül söpörte le az asztalról hogy kár engem 1x is megkérdezett volna. Komoly bizonyíték lehetett

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!