Etikus három napos döntési idő alatt másnak adni az állást a második napon?
Állásinterjú, mely után felhívtak hogy engem találtak a legmegfelelőbbnek és átküldik a szerződést (tervezetet) van rá három napon átgondolni és aláírni, ha nekem is megfelelő.
A három napot nem én kértem, fel se vetettem, ők ajánlották maguktól.
Én a 2. napon felhívtam őket, hogy átgondoltam mennék be a főnökhöz leadni hogy ő is aláírja.
A válasz: Már felvettünk valakit.
????
Most itt ki az irtózatos hülye én vagy ok? Szerdán adják a 3 napot, az pénteken jár le (sőt, ha szőrözünk, akkor szombat reggel) és csütörtökön már másnak adták az állást.
Ez mi?
Tajparasztság a köbön? Lehet jobb is hogy nem vettek fel.
"Mit kell ezen napokig gondolkodni?"
Ezt a kérdést miért nekem teszed fel, ha ŐK ajánlottak fel napokat és nem én kértem ?
Másik meg szerda délelőtt és csüt délelőtt között nem teltek el NAPOK, csak 24 óra, mert a második NAPON és nem két nap múlva hívtam őket.
Nem ugyanaz. De ők ígértek 3 napot. Segget csináltak a szájukból.
Mellesleg mit kell napokig gondolkodni: hát azt kell hogy egy több oldalas szerződést illik megmutatni-átolvastatni MUNKAJOGÁSSZAL aláírás előtt. Minden normális ember ezt tenné. A jogész egyből kiszúrja a tányéraknákat a szövegben.
Kérdező, neked tökéletesen igazad van.
És igen, ilyen helyre jobb is hogy nem vettek fel.
Balu, egy párszor már feltetted ezt a kérdést. Most hirtelen csak ezt találom, de volt még pár:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Ez mikor történt?
mert ez magyarország hűlyére veszik az embert.
Vesszen a rendszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!