Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a kollegáimmal rettenetesen...

Ha a kollegáimmal rettenetesen rossz a viszonyom és még köszönő viszonyban sem vagyok velük, szerintetek mondjak fel?

Figyelt kérdés

Jól megfizetnek, minden pótlékot megkapok, pénzügyi dolgokra nem panaszkodom, nem hajtanak halálra.

Viszont a kollegák szemetek velem, ki nem állhatnak. Igaz hogy amíg dolgozom, addig van jövedelmem, de lassan rámegy az idegrendszerem az állandó stresszre és a szorongásra, továbbá lelki egészség is van a világon. Már gondoltam arra, hogy felmondok és segélyből átvészelem az ünnepeket. Szerintetek ez jó ötlet?

26/F

2020. nov. 2. 16:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

10-es, először nekem is ezt mondta egy kolléganőm, most ő is felmond. A napod jelentős részét töltöd munkahelyen, egyáltalán nem mindegy, milyen közegben.

[link]

2020. nov. 3. 12:15
 12/16 anonim ***** válasza:
De mindenhol vannak kretének!! Mindenhonnan kilépsz?
2020. nov. 6. 16:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem mindenhol rossz a kollektíva, és nem mindenhol töketlen a vezetőség.
2020. nov. 6. 21:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Én végül kiléptem...
2020. nov. 7. 07:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Én évekig kényszerültem marhák köré, megtanultam kezelni őket.. de mégis van olyan eset ahol engedni kell, mert börtönbe nem akartam menni, és betegséget sem összeszedni.. de arról a helyről mindenki menekült...
2020. nov. 7. 12:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Na nekem a főnököm olyan, hogy teszi mindenkinek a szépet, hogy de jó munkaerő vagy stb, stb, a hátuk mögött meg kibeszél mindenkit, hogy mekkora egy szerencsétlen XY, minek van még itt Béla, ha csak szar munkát végez. Elegem van már abból, hogy naponta panaszkodik nekem ezekről, miközben magamról is visszahallottam már negatív véleményt, amit ő mondott el másnak. Gerinctelen az ilyen. Nekem is megvan már a felmondásom, már csak egy másik melóhely kell, és léptem is.
2021. jan. 17. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!