Nagyon ciki, ha nem lesz diplomám?
Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 15:45
1/10 anonim válasza:
Ha diploma nélkül is tudsz boldogulni az életben akkor nem. Nem kell mindenkinek kötelezően egyetemet/főiskolát végeznie.
3/10 anonim válasza:
Csak a nagyképű sznobok szemében.
4/10 anonim válasza:
Én a Tescoban vagyok árufeltöltő, és remekül érzem magam.
5/10 anonim válasza:
Nekem muszaki diplomam van es semmilyen olyan allast nem talalok,amibol ki tudnek fizetni egy lakasfelujitast. Igy szabadidomben megcsinalom a jarolapozast,festest. A munkamnal se tudom haszmositsni a diplomam.
Manapsag teljesen ertelmetlen.
6/10 anonim válasza:
Nemrég vettem meg a sport Mercimet.
Nem kértek diplomát csak kp-t.
(Amúgy nekem sincsen diplomám.)
7/10 anonim válasza:
Magyarországon még mindig kifejezetten népszerű az élet iskolájába járni valódi felsőoktatási intézmény helyett. Csak rajtad áll hogy boldogulsz
8/10 anonim válasza:
Nekem kettő van, de az elmúlt évtizedekben egyetlen percig sem láttam hasznát egyiknek sem.
+60F
9/10 anonim válasza:
Ha ügyes szakember vagy, nem számít. Sőt! Nekem van. De az adott szakmában kiégtem, akkora elvárások voltak. Váltok, valami olyanra, ahol nem kell agybaszt kapnom minden nap.
10/10 anonim válasza:
nekem van diplomám és tény, hogy nem itt tartanék ha nem lenne.
de nem mindenkinek kell, és sokan sokkal többre vitték anyagilag mint én, diploma nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!