A külföldi főnök rendszeresen visszalesi a dolgozókat a kamerán és nem enged pihenni, hol lehet jelenteni?
17 óra, nincs köztes szünet, 1 perc van enni egy nap egyszer és ennyi.
A pasas pedig lesi az alkalmazottakat a kamerán, ez tényleg legális??????
A kamera teljesen legális a munkahely nyilvános részén. Az öltözőben nyilván nem, már ha van öltöző.
A munka jellegétől függően kell pihenő időt biztoítani, amit ledolgoztathatnak. Itt nem a kamera a nem legális, hanem a munkakörülményekkel van gond.
Szokásos munkaügyis kamukérdés. Nyilván 17 órás műszak nulla szünettel... Mondanám, hogy menj a cég hr-eséhez, vagy munkavédelmiséhez, de minek.
Egyébként teljesen jogszerű, hogy kamerán nézi, ahogy dolgozol, ebben semmi nincs. Sőt abban sincs ha szüneten kívül elvárja, hogy dolgozz.
Fogalmatok nincs, hogy a török, albán, kínia kézben levő üzletek hogyan zsákmányolják ki a magyar/cigány dolgozolat. Maradjunk annyiban.
Igen, a budai oldalon, a szirvárványos, póni-fos ködben biztosan "kamu"nak definiálja a kis lelkivilágod.
Nem, nem normális, hogy lesi és szekírozza az alkalmazottat.17 óra plána illegális. Csak megtehetik, mert senki nem ellenőrzi őket.
A feljelentés útjára lettem volna kívàncsi, de nem tudom, miért vártam mást ettől az oldaltól. Majd facebook-on utánakérdezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!