Hogyan néz ki a külföldi egyetemek felvételi rendszere?
A kitűnő nem egyenlő az okossal. Ezt jó lenne megérteni. Sőt, mostanában épp az ellenkezőjét látom, az én osztályomban vagy az a kitűnő, aki magol, de nem "életképes", vagy az aki puskázik, de nem tud semmit. Ha nem tudsz eléggé angolul, akkor pedig a kitűnőddel semmire sem mész.
De egyébként sem. Angliában az érettségi számít, a personal statement, az ajánlás, meg a bio data. Ennyi. Jah, meg a pénz.
De ezt vagy 100x leírták ezen az oldalon is, magyarul...
Személy szerint én is válaszoltam, vagy 5x ilyet.
"Külföldi egyetemek rendszere": ugye tudod, hogy nigériában teljesen más, mint mondjuk texasban? Pedig az is külföld. Ha meg specifikusan Angliát akartad, akkor miért nem azt írod?
Google a barátod.
(Elnézést a kioktatásért, de ennél a mondatnál: "nem kergetek túl nagy álmokat, kitűnő tanuló vagyok" kibuktam...
Pont ezzel a kérdéssel bizonyítod, hogy a kitűnőséghez marhára semmi köze az okosságnak... egy google search-et nem tudtál csinálni...)
Szerintem engedd el, nem neked való ez az egyetemesdi :)
Főleg nem Angliában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!