Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csinálnátok, ha azt...

Mit csinálnátok, ha azt tapasztalnátok, hogy az új kollégátok nem húzza le maga után a wc-t?

Figyelt kérdés

Nagyon aranyos, rendes lány, de ezzel a furcsa szokásával egyelőre nem tudok mit kezdeni, és borzasztóan zavar. Kb. három hete dolgozik nálunk, azóta többször előfordult, hogy amikor wc-re mentem, nekem kellett lehúznom az előttem lévő "piszkát". Korábban ilyen nem volt, először véletlennek hittem, de most már egyértelműen össze tudom kötni az új kollégával (ma történetesen közvetlenül utána mentem be, így biztos). A legrosszabb az egészben, hogy pár nappal ezelőtt nagydolga volt, amibe szintén én "futottam bele", hogy kis híján elkezdtem öklendezni, amikor lehúztam a wc-t, és a kefével is sikálnom kellett a nyomokat... Szólni semmiképpen se tudok neki, hiszen mégis hogy mondanám anélkül, hogy ne égjen a feje, ugyanakkor vmilyen módon mégis rá kellene vezetnem. Vagy várjam meg, míg más is észre veszi? Összesen tízen dolgozunk itt, szóval előbb-utóbb majd feltűnik másnak is. Viszont ők is tapintatosak, tehát igaziból abban sem bízhatok, hogy ők szóba hozzák.

Ti mit tennétek?

2020. okt. 31. 16:41
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Hű, mennyi válasz érkezett :O , látom, sok embert megmozgat ez a kérdés. Sajnos azért nem tudom vele szembesíteni, mert nincs szívem hozzá, tök rendes, és igaziból - akárhányszor játszottam is le a fejemben a dolgot - rájöttem, nem lehet ezt úgy intézni, hogy ne hozzam zavarba. Esetleg a kiírás lehet jó, vagy esetleg hagyni, hogy másokat is elkezdjen zavarni, és esetleg előbb-utóbb vki megjegyezze, amikor mid ott vagyunk, hogy "basszus, már megint nem húzták le előttem a wc-t" vagy vmi ilyesmit. (Bár ezt akár én is bedobhatom.) És akkor remélhetőleg ért belőle az, akire vonatkozik... Amúgy a lány három hete van itt, tuti, hogy ő nem húzza le, mert az ő ittléte alatt futottam bele ebbe már vagy háromszor-négyszer + egyszer a nagydologba ráadásként, és tegnap történt, hogy mikor ő feljött, és én végre le tudtam menni wc-re (tehát közvetlenül utána) megint ott lebegett a wc-papír. :( ... Na, hát kíváncsi vagyok, mi lesz, ha menstruálni fog. Amit az egyik válaszoló írt a lehúzott betétekről, az sztem is az igénytelenség netovábbja, és igaziból el se tudom képzelni, hogy egy intimbetétet a wc elnyelhet dugulás nélkül... Kuka megint sarkalatos pont: ki nem állhatom én sem, ha nyilvános helyen a wc szemetesében ott virít a szétnyílt, véres betét vagy elázott tampon. =(
2020. nov. 1. 12:18
 22/25 anonim ***** válasza:
Ja tényleg ne szól, nehogy megsértsd az anyali ügxürübügyürü édi kis viráglelkét. 😂Behalok rajtad. Inkább tűröd, na meg kockáztatod a fertőzésveszélyt, mert hát ne égjen az új cukimuki drága. 😂😂😂
2020. nov. 1. 17:59
 23/25 anonim ***** válasza:
Akkor csak írj neki névtelenül egy levélkét, akár wordben gépelve, hogy legközelebb húzza le a budit.
2020. nov. 1. 18:01
 24/25 anonim ***** válasza:

Mi ilyen esetekben az alábbiakat szoktuk alkalmazni az irodában - bár mondjuk mi vagyunk annyira sokan, hogy ne legyen egyértelmű, ki a hunyó:

- vicces mémes képek kirakása, ami a wc-takarításra sarkall

- köre-mailek, teams-üzenetek, amiben le van írva, hogy ocsmány állapotban volt a wc, legközelebb lesz szíves mindenki normálisan feltakarítani (és ezeket ismételni bármikor, amikor hasonló eset van)

2020. nov. 2. 04:01
 25/25 anonim ***** válasza:

Az a baj a célozgatással, hogy semmire nem mégy vele. Itt most a kiírásokra gondolok.

Sajnos az az illető, akinek a szülei nem tanították meg a wc használatra, az az ember nem fogja magára venni. Nem fogja érteni, azt gondolja, nem neki szól. Egyszerűen nem szokta meg. Legyen az bármilyen kedves, rendes, aranyos FELNŐTT. Biztos lehetsz benne, hogy a női dolgok is elől lesznek hagyva, mert aki nem húzza le maga után, egyszerűen igénytelen minden másban is.

Én is konfliktus kerülő vagyok, de ha sorozatosan valaki után én húzom le a rohadt budit, akkor a következő alkalommal visszahívnám, és szembesíteném!

2020. nov. 2. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!