A kollégám nem oldja meg sohasem a helyettesítésem, de jól adja elő hogy sok dolga van, ezért soha nincs baja ebből. hogyan lehet kezelni ezt a helyzetet?
Milyen hátrányod van ebből?
Bocsi de én így nem értem mit szeretnél
Hasonlóra gondoltam én is.
Add neki vissza amikor ő van szabin
Amikor még aktívan dolgoztam nem az én dolgom volt, hogy ki fog helyettesíteni.
A szabadságra joga van az alkalmazottnak. Ha távollétemben jött olyan levél, ami már én intézek, de még nincs befejezve, akkor a főnököm átadta másnak a teljes ügyet (ha halaszthatatlan volt), vagy az ügy várt, amíg nem léptem ismét munkába (esetleg megválaszolta a kolléga egy levéllel).
Nem tudom, hogy nálatok ez hogy van pontosan, ill. miért kell Téged helyettesíteni. Ha pedagógus lennél, akkor érthető, hogy rendkívüli szabadságra mész (pl. temetés, betegség), de akkor se legyen a Te dolgod, hogy ki viszi az óráidat. erre van az igazgató-helyettes, vagy maga az igazgató, hogy gondoskodjon arról, hogy ne legyen üres órája a diákoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!