Munkahelyi problémák, Ti mennétek emiatt?
Kicsivel több, mint egy éve dolgozom egy vidéki megyeszékhelyen, középvezető beosztásban. A közvetlen felettesem Budapesten van, az ottani csapattal, mi is hozzájuk tartozunk.
Kezdetben minden szuper volt, azonban az utóbbi időkben mintha egy másik csapatban játszanék. A budapesti csapatnak minden adott, szuper melók, rengeteg pénz, én akárhogy igyekszem, nem tudok ilyen munkákat szerezni, mivel ezek leosztása mindig BP-n indul.
Állítólag a főnököm elégedett a munkámmal, ez főként akkor nyilvánul meg, ha valami nagyon gyorsan kell vagy ha a a másik csapat munkáját kell tolni.
Belefáradtam abba, hogy nem tudok 1-ről a 2-re haladni, a béremmel se vagyok kibékülve. Ti dolgoznátok ilyen helyen?

Sziasztok!
Beszéltem vele ezekről, fizu kapcsán 2021 elejét ígérte, a többiről is volt már szó, és nem igazán akarja tudomásul venni, hogy gondok vannak, rám hagyha, hogy oldjam meg, mert neki ez nem fér bele az idejébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!