Mit tegyek, ha kreatív vagyok és jó problémamegoldó készséggel rendelkezem, de munkahelyeken izgulok és butának tűnök emiatt?
Ha egymagamban vagyok nagyon gyorsan vág az agyam, átlátok rengeteg dolgon. Sokszor állapítom meg az összefüggő véleményemet a dolgokról magamban. Szeretek gondolkozni, szeretem tudni mi- miért van, főleg természettudományos témákban. Írásban tudom a legjobban kifejezni magamat.
Ellenben, ha másokkal együtt vagyok van olyan, hogy alap dolgokat rosszul mondok, csinálok. Bénázok állandóan. Volt, hogy összeadni sem tudtam 2 egyszerű számot normálisan más ember előtt. Persze jött a kérdés, hogy “számolni sem tudsz?” Pedig nem erről van szó. Csak egyszerűen annyira leblokkolok és elvonja a figyelmemet, hogy hogyan válaszolok és nem az, hogy mit.
Inkább arról beszélj, miért játszol rá tudatosan, hogy butának tünj?:D
Engem nem vágsz át ezzel az előadással:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!