Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik helyszínelőnek, halottkém...

Akik helyszínelőnek, halottkémnek, boncolónak stb mennek azok többsége pszichopata?

Figyelt kérdés
2020. okt. 27. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
A boncmester nem orvos, egy szimpla OKJ-s tanfolyamot végez, a pathológus az orvos. Az orvostanonc mint kifejezés helytelen, nem ácsok vagyunk hanem diplomás egészségügyi szakemberek, a helyes kifejezés nemtől függően medikus/medika vagy orvostanhallgató.
2020. okt. 27. 12:23
 12/16 anonim ***** válasza:
62%

Te nyilván kötözködni jársz ide, de ez legyen a legnagyobb örömöd, egészségedre!

Az orvostanonc időzőjelben volt, figyelmedbe ajánlom a magyar helyesírás szabályainak ide vonatkozó részét. A boncmesterrel igazad volt, mire elküldtem magam is rájöttem.

Viszont vigasztaljon, hogy az értelmesebbje is vette a lényeget!

2020. okt. 27. 12:33
 13/16 anonim ***** válasza:
37%

...és mielőtt ebbe is belekötsz, az utolsó mondatomba nem kell az "is", csak egy javítás után benne maradt.

2020. okt. 27. 12:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, ennyi erővel azt is mondhatnám (ahogy negyedszázada kicsikoromban mondtam is), hogy minden mozdonyvezető káromkodik és üvöltözik a többi vasutassal...
2020. okt. 27. 15:29
 15/16 anonim ***** válasza:

14 vagyok.

Csak akkoriban még nem volt se gyakorikerdesek, sem jutúb és társaik, hogy valakik az ellenkezőjét is demonstrálhassák.

2020. okt. 27. 15:32
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát én eddig csak bolond boncmesterekről hallottam, pl a barátnőmet a saját nagypapája zaklatta szexuálisan, ő akart boncoló lenni. Aztán egy ismerős mesélte, katona, hogy egy boncmester ment közéjük, de egy szót nem szólt senkihez soha, csak ült és nézett. Biztos hogy nem százas aki ilyesmi munkát el tud vállalni, nem rosszindulatból írom, de ez tuti.
2020. okt. 27. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!