Tesco diákmunka vélemények? Megéri megpróbálni?
Sziasztok!
Árufeltöltő pozícióra szeretnék majd jelentkezni diákmunkában, heti 2-3 alkalom az elvárás.
Ez nálam tartható lenne, hiszen kedden és pénteken nincs órám (Egyetem), de ezt leszámítva rengeteg Zh van/lesz egyszerre amikre persze tanulni kell.
Nem lenne rossz egyébként havonta egy kis zsebpénz, mert albérletben lakom, nem túl drága a költség, de nem is túl olcsó.
Szüleim persze segítenek, de nem szeretnék teljesen rájuk támaszkodni.
Az a fajta ember vagyok akinek nem "büdös" a munka, tehát nem baj, hogy fizikai munkát kell végezni, voltam már diákmunkás gyárban is, igaz, hogy az nyáron volt a szünetben.
Nem szeretném persze azt sem, hogyha csökkenne a teljesítményem, mert nagyon szeretném elvégezni ezt az Egyetemet.
Ha valaki hasonló cipőben jár,akkor szívesen olvasnék személyes tapasztalatokat is!
Köszönöm előre is!

#7 Ne haragudj, de tényleg te vagy egy kicsit eltévedve, vagy csak régen diákmunkáztál. Az 5-ös helyesen írta, az 1000-1800 bruttó teljsen reális egy diáknak. Nekem nagyon sok ismerősöm dolgozott, senki nem kapott 1300 nettó alatt.
Ha belegondolsz ez logikus is, hiszen egy felnőtt aki "ennyit ért el" (nem lebecsülve a munkájukat) már nem fog tudni tanulni, d van hitele, esetleg gyereket, tehát fix költségek, így jobban ki van szolgáltatva a munkaadónak, aki kevesebb bért is adhat neki.
Míg egy diák csak akkor megy el dolgozni, ha jó a fizu, mert általában nincsen ráutalva, max jó kiegésztőnek, vagy gyűjt valamire. (a kérdező is hasonlót írt, én is így voltam vele).
Szóval nem rosszindulatból, de ha te 650-ért dolgoztál, akkor nagyon nem néztél körül a piacon a munka megkezdése előtt.

Mivel 15 eves voltam(nem nagyon keresnek 16 alatt) es egy kis faluban lakom Bp mellett, ezert megelegedtem ezzel is. Budakeszire jártam egyebkent, es ezen kivul semmi mas lehetőség nem volt.
itt a hirdetés. ezek szerint nagyon atvagtak akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!