Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tesco diákmunka vélemények?...

Tesco diákmunka vélemények? Megéri megpróbálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Árufeltöltő pozícióra szeretnék majd jelentkezni diákmunkában, heti 2-3 alkalom az elvárás.

Ez nálam tartható lenne, hiszen kedden és pénteken nincs órám (Egyetem), de ezt leszámítva rengeteg Zh van/lesz egyszerre amikre persze tanulni kell.

Nem lenne rossz egyébként havonta egy kis zsebpénz, mert albérletben lakom, nem túl drága a költség, de nem is túl olcsó.

Szüleim persze segítenek, de nem szeretnék teljesen rájuk támaszkodni.

Az a fajta ember vagyok akinek nem "büdös" a munka, tehát nem baj, hogy fizikai munkát kell végezni, voltam már diákmunkás gyárban is, igaz, hogy az nyáron volt a szünetben.

Nem szeretném persze azt sem, hogyha csökkenne a teljesítményem, mert nagyon szeretném elvégezni ezt az Egyetemet.

Ha valaki hasonló cipőben jár,akkor szívesen olvasnék személyes tapasztalatokat is!

Köszönöm előre is!

2020. okt. 23. 20:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Én is ott kezdtem, el molyolsz vele 8 órát. Ennyi
2020. okt. 23. 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem az a heti 2-3 nem fog megártani. Hajrá! És sok sikert az egyetemen is
2020. okt. 23. 20:18
 3/12 A kérdező kommentje:

Csak pozitív válaszokat kaptam, köszönöm szépen!

Akkor érdemes belevágni! :)

Köszönöm!

2020. okt. 23. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Huu, hat en ott dolgoztam par eve szinten arufeltoltokent. Elso par nap utan leszakadt a lábam, szoval ajanlom hogy kenyelmes cipobe legyél, engem nagyon lefarasztott, mondjuk en nyaron voltam, es kinn szo szerint 40 fok volt, nagyon rossz volt bejarni es hazamenni. Maga a munka tenyleg ilyen elmolyolos, magadban csinalod, amit kell. Ilyen lett volna, de en egy akkora paraszt bagazst fogtam ki, nyakamba álltak, leszidtak ha valamit nem tudtam egy nap utan(hozzáteszem engem nem tanítottak be, beloktek a raktárba, hogy na akkor kezdjed, szo szerint el sem mondtak mit kell csinalni) tehat igen nagyon sokszor megaláztak, en ezert nem szerettem bejarni. De mas baratnom meg egy jofej csapathoz került es ott jo volt a munka, szoval tenyleg ettol fugg. Ja meg engem beraktak a kutyakajakhoz meg a mososzerekhez, es 15 eves kis lany létemre azokat kellett pakolni, es nem cserelhettem el:( Sok sikert kívánok!:)

18l

2020. okt. 23. 20:46
 5/12 anonim ***** válasza:
98%

van pár ismerősöm hasonló melóban.

ők nem szerették a diákmelósokat,mert pl a tescóban vagy auchanban egy ott dolgozó kb 1000ft os órabérben van.

egy diák melós meg 1500-1800asban.

de ha nem veszed fel az ott dolgozók gyűlölködését e miatt,hanem átlépsz ezen,akkor nem lesz para elpakolászni ott.

csak ugye akkor is furi,hogy 1 alkalmazott a 8 óra alatt megmozgat,betölt 8-10 tonnát.

míg a diák ugyanannyi idő alatt 1-2 tonnát és mégis 2x annyit kap érte.

2020. okt. 23. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
95%

Sok munkát kipróbáltam már, azonban árufeltöltő még nem voltam (és nem is szeretnék lenni). Hallottam rosszakat, de jókat is felőle. Mégis azt mondom, hogy üzletfüggő a dolog. Kérdés, hogy ott és akkor mennyire lesz hajtás (hány ember helyett kell dolgozz mert vagy nem végzik rendesen a feladatukat vagy szabadságon van valaki vagy lebetegedett vagy megsérült valaki), továbbá milyenek a főnökök és a kollégák.

Tapasztalatnak mindenképpen megéri.

2020. okt. 23. 20:57
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
#5, nem tudom te hol élsz, de en diákként hétköznap 650forintos órabéren voltam, hetvegen meg 800 forintosan szoval nemvoltam eleresztve. A felnőttek meg lassabbak voltak, folyton ettek vagy cigiztek, szoval szerintem en es a diákmunkások pakoltunk a legtöbbet..
2020. okt. 23. 22:21
 8/12 anonim válasza:
66%

7-es: Nézz körül az érintett iskolaszövetkezetek oldalán, manapság már magasak az árufeltöltő és pénztáros órabérek.

[link]

2020. okt. 24. 16:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Manapság már bruttó 1000-1500 Ft órabérben is vannak a diákok!
2020. okt. 24. 18:27
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
Anno 10+ éve tescoztam diákként, szeméttömörítősként/bálázósként kezdtem hiperben, szerettem, mert kinn voltam az udvaron, viszonylag kötetlen voltam, aztán sokat voltam üvegvisszaváltóban is (automata mögött van egy szalag és arról kell a rekeszekbe tenni az üvegeket amiket bevesz a gép), ezt is szerettem, de műszak után nagyon csöves szagom volt a sörösüvegektől... Kasszázni 18 évesen kezdhettem el, azt nagyon vártam, hogy betöltsem, és mehessek, minden gyorskódot hamar bevágtam fejből, jók voltak a mutatóim, mindig kaptam bónuszt a diákszövetezettől. Árufeltöltő is voltam sokszor, de csak éjszaka, ha úgy értem rá, de azt utáltam, unalmas droid munka, ott a legjobb rész a hajnal volt, amikor már a levonulás volt, és a szemetet lehetett felpakolni a kocsikra, mert akkor már legalább nem kellett görnyedezni és pakolni a cuccokat. Leltárokra is gyakran mentem, azok mindig jobban fizettek, és anno kaptunk kaját is. Voltam trolli boy is, azaz kocsi /kosáröaazegyűjtő. A kocsizás az jó volt, kinn mászkálhattam a levegőn, nem ellenőriztek, a kocsikból a 100-asokat megtartottam, kb annyit össze lehetett szedni óránként mint az órabér, a kosarazás uncsi volt, a kasszáktól összeszedni és a bejárathoz tolni a kosarakat. Az volt a jó a tescoban, hogy mindig volt munkalehetőség, ha több pénz kellett bármikor lehetett plusz munkát vállalni, vagy túlórázni. (Diákként 16 éves koromtól dolgoztam, és 18 évesen jöttem el otthonról, így kellett is a pénz, de a szüleimtől nem kellett kérnem.)
2020. okt. 25. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!