Milyen érzés volt először felmondani?
Éppen felmondás előtt állok egy nagyon toxikus munkahelyen.
Első munkahelyem, szóval első felmondás.
Ti hogyan éltétek ezt meg, megkönnyebbültetek utána vagy féltetek mit hoz a jövő? És hogy fogadták a többiek a munkahelyen?
Könnyű volt utána másik munkát találni?
engem mindig kirúgtak, szóval nem tudom...
de mindig megkönnyebbülés volt, pedig sosem tudtam, hova megyek utána
Mindig úgy éreztem, hogy megszabadultam a pokolból. Nagyon jó volt, azonnal elfelejtettem az összes embert akivel ott találkoztam, minden szar élményt magam mögött hagytam.
Hát mindig lenézték és közösen kibeszélték azt, aki elment, és tudom, hogy engem is. Már amikor megtudták, hogy felmondok, azt mondták, hogy ilyen könnyen FELADOM? Szóval ők ezt valami megalázó dolognak veszik, és bántva érzik magukat, hogy nem vagyok már a közösségük tagja.
"Könnyű volt utána másik munkát találni?"
Igen.
Velem is pontosan ugyanígy történt.
Most járom ezt az utat, szűk egy hónapom van új munkát találni.
A munkahelyemet 14 év után hagyom ott. Eljutottam oda, hogy a jól fizető állás, a pénz nem minden,
Nem bántam meg, mert teljesen felőrölt.
A döntésem bennem is felemás érzést kelt, napszakonként változik a hangulatom.
A jelenre tekintve megkönnyebbültem a gondolattól, hogy megszabadultam a nyomasztó munkahelyi légkörtől, a hatványosára emelkedett feladatokról, és a mérgező kollégáimtól.
A jövő bizonytalan lehetőségei megrémisztenek, mert a pénztelenség újabb problémákat eredményezhet.
Ez így is marad addig amíg nem írom alá az új munkaszerződésemet, és nem tudok valami biztosba kapaszkodni.
Próbálok bizakodó lenni, nehezen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!