Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem vesznek fel sehovà...

Miért nem vesznek fel sehovà mi a baj velem? Állástalan munkanélküli

Figyelt kérdés

Az önéletrajzom jó és valós,nincsenek benne kamu adatok. Képem teljesen átlagos, enyhe smink egyenes haj, fekete felsőben. Komolyan már nemtudom mi a baj velem,hogy sehova sem vesznek fel.

Küldöm az önéletrajzokat de mintha a semmibe mennének kb ...

Kérlek adjatok tanàcsot

Senki nem áll szóba velem.

2020. okt. 18. 13:58
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

20 Nem tart el senki, de ehhez értek, kitalálhatom én,hogy oké holnaptól könyvelő vagyok , de sajnos nem vagyok az,nem értek hozzá.

Más talán abban keres munkát amihez nem ért amit nem tud? Semmi értelme nem lenne!!!

Ha fel is vesznek kiderül hamar a hazugság... nem is értem hogy gondoltad.

2020. okt. 19. 10:04
 22/28 anonim ***** válasza:
Azt hiszem értem miért nem vesznek fel sehova sem.
2020. okt. 19. 20:11
 23/28 anonim ***** válasza:
55%
A munkanélküli hivatal szokott tanfolyamokat indítani. Ingyen. Sőt még fizetnek is érte.
2020. okt. 19. 20:18
 24/28 A kérdező kommentje:

22 Hiába kötekedsz, olyan állásokra jelentkezem amit tanultam,amihez értek vagy amit el tudok látni nem lehet barmire! Te vagy a direkt kötekedő ha ezt nem érted meg.

Persze relevánsan nem reagáltál semmire csak gonoszkodsz.

Kérdeztem, talán jelentkezzek könyvelőnek úgy hogy nem értek hozzá? Vagy rakod munkásnak úgy hogy alig érem el az 50kg-t,fizikailag nem tudnám ellátni?

Semmi értelme nem lenne.

Neked is hasonló jókat kivanok mint amiket Te ideírtál ok nélkül sértegetni egy ismeretlent.

2020. okt. 19. 20:18
 25/28 A kérdező kommentje:
23 Megkérdezem indul e valamilyen Tanfolyam, de elsődleges a munka lenne.
2020. okt. 19. 20:19
 26/28 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy egyébként? Van munkatapasztalatod?
2020. okt. 19. 20:20
 27/28 A kérdező kommentje:
26 vagyok.Van igen.Vendeglatasban és kereskedelemben van tapasztalatom,referenciám is van a legutóbbi helyemről.
2020. okt. 19. 20:34
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek van? A legtöbb helyen kizáró ok, és sok helyen az is, ha távol laksz a munkahelytől. Lehet, hogy túl sok felesleges információt írtál az önélatrajzodba? Érdeklődj több helyen, beadhatod egyszerre 10 helyre is a jelentkezésed/önéletrajzod. A vendéglátó iparban jönnek-mennek a dolgozók, biztosan találsz munkát.
2020. okt. 20. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!