Miért nem vesznek fel sehovà mi a baj velem? Állástalan munkanélküli
Az önéletrajzom jó és valós,nincsenek benne kamu adatok. Képem teljesen átlagos, enyhe smink egyenes haj, fekete felsőben. Komolyan már nemtudom mi a baj velem,hogy sehova sem vesznek fel.
Küldöm az önéletrajzokat de mintha a semmibe mennének kb ...
Kérlek adjatok tanàcsot
Senki nem áll szóba velem.
20 Nem tart el senki, de ehhez értek, kitalálhatom én,hogy oké holnaptól könyvelő vagyok , de sajnos nem vagyok az,nem értek hozzá.
Más talán abban keres munkát amihez nem ért amit nem tud? Semmi értelme nem lenne!!!
Ha fel is vesznek kiderül hamar a hazugság... nem is értem hogy gondoltad.
22 Hiába kötekedsz, olyan állásokra jelentkezem amit tanultam,amihez értek vagy amit el tudok látni nem lehet barmire! Te vagy a direkt kötekedő ha ezt nem érted meg.
Persze relevánsan nem reagáltál semmire csak gonoszkodsz.
Kérdeztem, talán jelentkezzek könyvelőnek úgy hogy nem értek hozzá? Vagy rakod munkásnak úgy hogy alig érem el az 50kg-t,fizikailag nem tudnám ellátni?
Semmi értelme nem lenne.
Neked is hasonló jókat kivanok mint amiket Te ideírtál ok nélkül sértegetni egy ismeretlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!