Ha lefekszem vele, lehet kirúgja őket?
Figyelt kérdés
Van két kollégám, akit ki nem állhatok. Nem is dolgoznak jól, állandóan beszélgetnek, és engem csesztetnek, mert én jól dolgozok. Állandóan beszólogatnak, bántanak, volt hogy direkt tönkretették a munkámat, de nem tudtam rájuk bizonyítani, de tudtam hogy ők voltak. Két éve, mikor idekerültem, ki akart kezdeni velem, de akkor visszautasítottam, mert a főnököm volt, és házas volt. Nem haragudott meg, azóta is jó a viszonyunk, de csak baráti. Arra gondoltam, ha lefekszem vele, cserébe kirúgja ezt a két kollégámat, és végre nyugtom lehet. Elítélendő lenne a tettem? Ti mit tennétek?2020. okt. 18. 12:31
22/26 anonim 

válasza:

Nah,kíváncsian várom.
Legalább valami megnevetettet.
De két év nagy idő,sajnos még fél év is...
23/26 anonim 

válasza:

Sajnálattal olvasom, hogy vannak ilyen jellemű emberek. Ha érdekből fekszel le a főnököddel, akkor az még semmire nem garancia, - maximum büszkén kipipálja a "dicsőség falán", hogy sikerült téged is felpróbálnia. Azért érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy nyugodtan tükörbe tudnál-e azt követően is nézni - anélkül, hogy szembe köpd magad, - hogy meghúzod ezt a jellemtelen cselekedetet.
24/26 anonim 

válasza:

Mi volt,megkérdezted,hogy reagált?
25/26 A kérdező kommentje:
Semmi, átkértem magam egy másik helyre, megoldódott minden. Nem fogtok több kérdést látni tőlem. Legalábbis ezzel kapcsolatban biztos nem.
2020. okt. 19. 16:35
26/26 anonim 

válasza:

De azért lecopod ugye, ha már szívességet tett. Úgy lenne feer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!