Ha lefekszem vele, lehet kirúgja őket?
Figyelt kérdés
Van két kollégám, akit ki nem állhatok. Nem is dolgoznak jól, állandóan beszélgetnek, és engem csesztetnek, mert én jól dolgozok. Állandóan beszólogatnak, bántanak, volt hogy direkt tönkretették a munkámat, de nem tudtam rájuk bizonyítani, de tudtam hogy ők voltak. Két éve, mikor idekerültem, ki akart kezdeni velem, de akkor visszautasítottam, mert a főnököm volt, és házas volt. Nem haragudott meg, azóta is jó a viszonyunk, de csak baráti. Arra gondoltam, ha lefekszem vele, cserébe kirúgja ezt a két kollégámat, és végre nyugtom lehet. Elítélendő lenne a tettem? Ti mit tennétek?2020. okt. 18. 12:31
1/26 anonim 

válasza:

Mi honnan tudhatnánk? Őt kérdezd meg!
2/26 anonim 

válasza:

Nyugodtan.
Ennyi idősen azt mondom csináld azt amit te szeretnél.
Ami neked jó.
3/26 anonim 

válasza:

Azert lefeküdnél a fonokoddel, hogy kirugja a kollegaidat? Upsz!
4/26 anonim 

válasza:

A múltkor még azzal jöttél, hogy ha beadod a felmondásodat akkor kirúgják őket 🤦🏻♀ Fogdd már fel, hogy nem fognak 2 embert kirúgni csak, mert te épp nem kedveled őket. Fogadni mernék, hogy ők le se kakilnak téged, csak te pörödsz rajtuk teljesen feleslegesen.
5/26 anonim 

válasza:

Ezzel az erovel velem is lefekudhetsz, majd en meggyozom a kollegaidat, hogy kopjanak le rolad.
6/26 anonim 

válasza:

HP akarsz lenni? Ilye ötletekkel már az vagy! 🤣🤣🤣🤣🤣
7/26 anonim 

válasza:

Ettől még nem fogja őket kirúgni, hanem pont hogy téged, miután meghúzott. Meg honnan tudod hogy a másik kettőt nem húzogatja?
9/26 anonim 

válasza:

Micsoda lehetőségek.. Ahelyett, hogy lerendeznél 2 embert inkább r@banc leszel, ráadásul még nem is tudod, hogy megkapnád -e a vágyott kirúgást.
10/26 anonim 

válasza:

Meg van a véleményem az olyan "nőkről", akik csakúgy szétteszik valakinek minden érzelem nélkül. De inkább nem írom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!