Csak ennyi info alapjan, ti mire gondolnatok?
Figyelt kérdés
Tegyuk fel, van 1 ferfi kollegatok, akivel csak koszonni szoktatok egymasnak, neha eszre vettetek mar h megnezi az alakotok, de amugy nincs semmi kontakt koztetek. Es mar harmadszor vennetek eszre, hogy elmegy mellettetek, egyaltalan nem nez ratok, es utolso pillanatban megis ratok nez. Ez csak nekem furi?2020. okt. 17. 15:15
1/2 anonim válasza:
Igen, csak neked furi. Attól, hogy nem beszélgetsz vele, még nem vaksi. Én is megnézem a férfi kollégáimat, pedig van akinek a nevét sem tudom.
2/2 anonim válasza:
Vannak akik nem nyiltak egyenesek hanem sunyin lesegetnek ahelyett hogy szoba àllna vkivel.
Ki milyen tipus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!