Mit gondolnátok a fiúról egy ilyen kép alapján?
Semmit nem gondolok.
Látod, hogy a haverod/párod/családtagod elesik. És látod az ő reakcióját is. Ha ő röhög, akkor te is. Ha fájdalmasan felkiált, akkor megijedsz és rohansz oda. Vagyis a te reakciód 90%-ban attól függ, hogy reagál, aki elesik.
Az nincs a képen (hisz pillanatfelvétel) hogy utána esetleg odaugrik és felsegíti, és leporolja.
Egyébként ha csak egy képet látsz, és semmi más infód nincs, azt se tudhatod, ki kivel van. Lehet hogy a srác az öccse.
Egy fotó alapján bárkiről ítéletet mondani butaság.
"de ha szeretsz valakit, aki elesik, akkor azért előbb csak ösztönösen megijedsz, mint hogy elkezdj röhögni."
Szerintem ez nem így van. Nyilván ha valakit elcsap mellettem egy autó, akkor baromira nem jut eszembe röhögni, mert nyilvánvaló, hogy súlyos lehet a baj.
Egy ártatlannak tűnő baleset esetén, ami elsőre komikusnak és bagatellnek hat (mondjuk mikor valaki véletlen nekimegy egy oszlopnak, elcsúszik stb.), akkor én is kapásból először inkább nevetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!