Lenézitek a bolti eladókat?

Én nem, de sokan igen.
Itt a kategóriában is van egy trollféle, aki a munkahelyi panaszos kérdéseknél (A főnök fenyegetőzik, kizsákmányolja a dolgozót. Nem fizetnek időben. Ésatöbbi) rendre beböffenti, hogy őneki nincsenek ilyen gondjai, mert ő széttanulta magát, meg van vagy féltucat diplomája, így ő a pótolhatatlan istenf...a munkaerő, sose kellett ilyen csíra helyeken dolgoznia, büszke rá, hogy ő sose volt segéd- vagy szakmunkás szolga.
Nekem meg arra szóltak már be gyúnyosan, hogy én külföldön mosogatok, és hogy az mekkora gáz, meg vegetálás. Egyértelműen az jött le a stílusból, hogy az illető nem tudja elviselni, hogy én idekint mosogatva is többet keresek, mint ő odahaza minimálbéres hivatalnokként, még a magasabb árakkal együtt is többmindent megengedhetek magamnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!