Lenézitek a bolti eladókat?
Figyelt kérdés
Amiért a munkájukhoz nem túl sok tudás kell.2020. okt. 14. 21:38
2/44 anonim 

válasza:

Valakit a munkája miatt lenézni?.. Nem.
3/44 A kérdező kommentje:
Ugy érzem hogy a milliomos, komoly vezetői munkával rendelkező emberek lenézik azt aki csak egy bolti eladó
2020. okt. 14. 21:42
5/44 anonim 

válasza:

Nem nézem le. Nem sok tudás kell hozzá. Na és? Most ettől rossz ember lesz? Nem. Akkor miért nézném le?
7/44 anonim 

válasza:

Én nem.
Most az,hogy pár milliárdos lenézi,kit érdekel
8/44 anonim 

válasza:

A csöves is lenézi a csövest olykor.. én naponta 2x járok egy éjjelnappaliba 3 éva és imádom mind a 4 hölgyet/lányt és az 1 palit. Nagyon jó fejek aranyosak kedvesek az egyszeri vásárlóval is. A másik forgalmas hely ahová jártam ezelött tele volt megnyomorodott eladókal (szó szerint sok esetben) és az elveszi az ember kedvét azért nézhetik le páran ezt a szakmát. Egy kedves mosoly kell csak :)
9/44 anonim 

válasza:

Csak a bunkókat szoktam, de nem csak eladót szoktam lenézni
10/44 anonim 

válasza:

Aki tehetos ember az teljesen tisztaban van vele, hogy milyen dolgozónak lenni hiszen tobb alkalmazottja is van. Egy uzletember nem nezi le az alkalmazottait hiszen toluk fugg a vallalkozasa.
Egy gazdag ember inkabb kedvesebb es kifinomultabb az eletben es nem egy tufa paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!