Ti nem szeretitek a kárpátaljai magyarokat, lenézitek őket? Ha igen, miért?
Sem a kárpátaljaiakat, sem a szegedieket és másokat se nézek le a származási helyük alapján. Akárhova mész a Kárpát-medencében a saját lakóhelyükön élő magyarok nagyjából egyformán viselkednek. (Bp. belvárosa már más kategória, egy 2 milliós városnak már megvan a saját szubkultúrája)
Aki viszont lakhelyet változtat, pl Erdélyből vagy Kárpátaljáról költözik Magyarországra, vagy Magyarországról költözik pl Angliába azok közt már nagyobb arányban lesznek a nagy hangúak, ami táplálja az előítéleteket.
Senkit sem nézek le származása, tájszólása, bőrszíne stb. miatt, ismeretlenül.
Csak azokat szoktam, akiket már megismertem, és tudom, hogy szar emberek. Amúgy is az első benyomás sokszor téved, én eddig mindig azokban csalódtam a legnagyobbat, akik az elején nagyon szimpatikusak voltak.
"Sajnos sok belföldi magyarnak van."
Semmi ilyet nem tapasztaltam és olyat sem, hogy bunkó módon bánjanak velük.
Nekem semmi bajom a határon túli magyarokkal. Kárpátalján még nem jártam, de Délvidéken és Erdélyben sok helyen voltam, sokakkal találkoztam. Ott is ugyanolyan sokféle ember van, mint bárhol máshol.
És nem arról szól az életük, hogy milyen támogatást kapnak innen :)
"csak mert támogatásokat kapnakaz anyaországtól,állampolgárságot vesznek fel,"
igen, ez egy máig tartó kampánytéma a baloldalon hogy azzal a néhány kettős állampolgárral nyert a fidesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!