Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elfogadnátok a béremelést ha...

Elfogadnátok a béremelést ha csak akkor adjék oda amikor már a felmondás beadásra került?

Figyelt kérdés

Béremelést kértem nem 1x. Nem kaptam . Beadtam a felmondást. Erre a főnök behív az irodába hogy jajj beszéljük ezt meg. Hát mégis lenne keret az emelésre.

Nem fogadtam el. Még úgy sem hogy az új hely ahova megyek nem ad annyit mint ez emelve.

De úgy érzem kegyelemkenyeret adna a régi és az nekem nem kell.

CSak akkor adja amikor már felmondtam? Nem kell! Nektek kéne?

2020. okt. 14. 17:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy neked mi a fontosabb.

Büszkeséged vagy a pénz?

2020. okt. 14. 17:16
 2/13 A kérdező kommentje:
egyértelműen a büszkeség ez lehet kérdés?? Miért neked a szaros pénz lenne a fontosabb? Nekem kegyelemkenyeret senki se adjon.
2020. okt. 14. 17:21
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Ez sajnos magyar vállalkozónál így mūködik, simlis smucig az összes.
2020. okt. 14. 17:22
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Úgy hagynàm ott mint eb a szaràt.
2020. okt. 14. 17:37
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor stimmt. Én is így állok hozzá.
2020. okt. 14. 17:38
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Hajrá!
2020. okt. 14. 17:42
 7/13 A kérdező kommentje:
Már nincs hajrá se voltaképp.A felmondást már beadtam, innentől már hajrá sincs.
2020. okt. 14. 17:46
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
Nekem is ilyen volt. Csak mondta hogy majd-majd kapok, aztab megse lett. Azonnal otthagytam.
2020. okt. 14. 18:12
 9/13 anonim ***** válasza:
61%

"egyértelműen a büszkeség ez lehet kérdés?? Miért neked a szaros pénz lenne a fontosabb? Nekem kegyelemkenyeret senki se adjon."

Akkor minek írtál ki kérdést?

2020. okt. 14. 18:28
 10/13 anonim ***** válasza:
60%

Ha en a felmondásig eljutok, az màr agyonmegfontolt döntes lenne. Onnanstol már minden kesö.

Párkapcsolatban is igy vagyok.

Kérem egyszer, többször, szenvedek, aztan remények, kitartàs, ujabb csalodasok, stb ezt az utat ha en vegigjàrtam es a végén màr vért izzadva azt mondom hogy ennyi volt, elfogyott a türelmem, befejeztem, onnanstol màr nincs több eselye annak aki miatt nekem ezrn vegig kellett mennem.

2020. okt. 14. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!