Csak szerintem lenne jobb ilyen világban élni?
Nem vesszük túl komolyan, hanem van munka- és élettapasztalatunk.
Pl. nekem a munkám a változásról szól. Az a dolgom, hogy folyamatosan fejlesszek, jobbá tegyek dolgokat, ha nem lenne változás, nem létezne a munkaköröm. Szóval semmi esetre sem vádolhatsz, hogy nem vagyok képes elfogadni a változást.
Érdekes, hogy a kérdésekre, felvetésekre nem tudsz érdemben reagálni, csak kioktatod a válaszolókat. Vajon miért?
Miért csak egy fantasy/sci-fi könyv alapján álmodozol
#17, 19
Oké, én sorolok neked:
Pszichológus,festő, grafikus, régész, művészet történet tanár, ötvös, kézműves, minőségellenőr (élelmiszer), író, táncos, nyomozó, kutató (pl biológus vagy vegyész), parapszichológus.
Nos, ehez képest az van, hogy még érettségim sincs. Csak pár szakmám, amiket nem szeretek.
Sajnos ha kilenc életem lenne, mint a macskának, talán az sem lenne elég ahhoz, hogy a felsoroltakat elsajátítsam és még dolgozzak is az adott szakmákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!