Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csak szerintem lenne jobb...

Csak szerintem lenne jobb ilyen világban élni?

Figyelt kérdés
18 éves korig tanul az ember sok felesleges dolgot aminek haszna sincs,hogy végül egy szakmád legyen( másodszakmáért már fizetni kell) holott gyerekkorunk óta tanulhatnánk mindenből,(elsősegély sincs,gazdaság stb) jobban beosztva az időt( kevesebb töri,kémia stb) akár 10 szakmánk lehetne.mi lenne ha ugy élnénk hogy mindennap mást dolgozol,heti 5 munkahelyen vagy,vagy kéthétre 10 és igy több ismerősöd lesz,változatos,egyiket sem unod meg. Kevesebb lenne a depressziós ember,nincs monotonitás.te örülnél? Melyik 5 vagy 10 szakmát választanád,hol dolgoznál?
2020. okt. 13. 06:03
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Csak poénból kiváncsi lettem volna milyen munkákat választanátok,de mindent túl komolyan vesztek
2020. okt. 14. 12:40
 22/23 anonim ***** válasza:

Nem vesszük túl komolyan, hanem van munka- és élettapasztalatunk.

Pl. nekem a munkám a változásról szól. Az a dolgom, hogy folyamatosan fejlesszek, jobbá tegyek dolgokat, ha nem lenne változás, nem létezne a munkaköröm. Szóval semmi esetre sem vádolhatsz, hogy nem vagyok képes elfogadni a változást.

Érdekes, hogy a kérdésekre, felvetésekre nem tudsz érdemben reagálni, csak kioktatod a válaszolókat. Vajon miért?

Miért csak egy fantasy/sci-fi könyv alapján álmodozol

#17, 19

2020. okt. 14. 13:15
 23/23 anonim ***** válasza:

Oké, én sorolok neked:

Pszichológus,festő, grafikus, régész, művészet történet tanár, ötvös, kézműves, minőségellenőr (élelmiszer), író, táncos, nyomozó, kutató (pl biológus vagy vegyész), parapszichológus.

Nos, ehez képest az van, hogy még érettségim sincs. Csak pár szakmám, amiket nem szeretek.

Sajnos ha kilenc életem lenne, mint a macskának, talán az sem lenne elég ahhoz, hogy a felsoroltakat elsajátítsam és még dolgozzak is az adott szakmákban.

2020. okt. 14. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!