Mennyi az esélye hogy kiderül az igazság?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék bekerülni egy nagy multihoz dolgozni. Karbantartónak mennék, viszont nincs elég munkatapasztalatom. Mindösszesen másfél évet dolgoztam ebben a munkakörben egy kisebb cégnél, de a multihoz legalább 3 év tapasztalatot várnak el. Nagyon meredek lenne bekamuzni a CV-ben hogy simán megvan a 3, sőt több év tapasztalat is?2020. okt. 12. 23:02
1/3 anonim válasza:
TB kiskönyved elkérik aztán bukta van. Ha valami nívós multihoz akarsz menni, akkor felejtsd el, hogy kamuzol, az pedig hogy "elhagytam a kiskönyvet" nagyon rossz duma.
2/3 anonim 

válasza:

Az elsonek igaza van.
Egyebkent igy is megprobalkozhatsz a masfel evvel, hatha erdekesnek talalnak es behivnak interjura. Sosem lehet tudni. Tegyel valami csavart, vagy frappans dolgot az oneletrajzodba, hivd fel magadra a figyelmet massal. Ennyi tippet tudok adni, sok sikert a tovabbiakban!
3/3 anonim 

válasza:

Szerintem nem kellene ezt bekamuzni. Sokszor felvesznek kevesebb tapasztalattal is.
Engem is felvettek nulla tapasztalattal csak annyi hogy még tanulom ezt levelezőn.
Legyél őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!