Holnap kapok egy új kollégát, és nagyon izgulok, mit tegyek?

Én elmondanám neki a legfontosabbakat a munkámmal kapcsolatban, majd amikor hirtelen kifogynék az általános ismertető tematikájából, és mielőtt elvesznék a részletek kimerítő taglalásában (arra egy nap alatt úgyse lesz időd, meg neki meg is kell jegyeznie - gondolom - mindent, ha nem jegyzi meg, akkor úgyis falrahányt borsó), megkérdezném, hogy mi az, ami érdekli, esetleg hallott-e valamit pl. az általad használt programokról (ha számítógépes munka), dolgozott-e bennük (pl. suliban, vagy más munkahelyen).
A kollégákkal meg ne foglalkozz, valószínűleg te vagy ott a legrutinosabb, legügyesebb, (vagy épp a legjobban nélkülözhető) ember, aki ha az év 365 napjából 1-en (ami történetesen épp kedden lesz) tanit, attól nem lesz a cégnél anarchia, és nem dől össze a világ.

Én vagyok a legújabb a csoportomban, és a második legújabb srác lett legutóbb is megkérve, hogy magyarázzon el nekem egy új feladatot (rendszeren belül egy új modulban kell csinálni)
Mondta is, hogy ha nem gond, ő bot-egyszerűen magyarázná el a lépéseket - csak azt, hogy mire kell kattintani a lista lehívásánál, abba nem menne bele, hogy minden más micsoda (amikkel amúgy a mi egységünk sose foglalkozik)
Én örültem neki, hogy nem bonyolítottuk túl :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!