Jobb önéletrajzot írok részegen?
Figyelt kérdés
A korábbiakban túl visszafogott voltam. Az utolsónál ittam, ezért jobban ki mertem hangsúlyozni az erősségeimet. Ide most úgy néz ki, felvesznek. Nektek is volt ilyen?2020. okt. 8. 14:24
2/11 anonim válasza:
Ha úgy érzed, jobban fogalmazol, akkor én a helyedben megírnám úgy, és józanul átjavítanám.
3/11 anonim válasza:
Nincs avval baj csak ha behívnak a melóra ne úgy menj oda .
4/11 anonim válasza:
Nem kevered az önéletrajzot a motivációs levéllel?!?
6/11 A kérdező kommentje:
#4 mindkettőt borozás közben írtam.
Aki hozzám hasonlóan nehezen tudja eladni magát, annak nagyon ajánlom ezt a módszert!
2020. okt. 8. 14:33
7/11 anonim válasza:
A bor, meg az alkohol egy szintig felszabadít, lazábbá tesz. Igen, simán el tudom képzelni, hogy megnyerőbb önéletrajzot lehet így írni. De józanul kellene, hogy meglegyen benned az, amit a bor előhozott. Szóval alapvetően nem az alkohol a megoldás, hanem az önfejlesztés.
8/11 anonim válasza:
Osszemosod a borozast es reszegseget. Vacsorahoz noknek egy, ferfiaknak ketto pohar bor az normalis, es ellazit. Ugy sokmindent lehet jobban csinalni.
9/11 anonim válasza:
Az önéletrajznál fontos az előadásmód és ez csak egy eszköz.
Önéletrajzzal foglalkozó blog és podcast is csak megerősítene ebben. Van belőle magyar nyelvű.
10/11 anonim válasza:
Azért azt megnézném, hogyan lehet bátrabb europass önéletrajzot írni részegen, úgy, hogy a formai dolgok is épkézlábak maradjanak részegen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!