A HR-es miért kérdez rá olyan dolgokra, ami le van írva az önéletrajzba?
Figyelt kérdés
Ma is felhívtak egy helyről és kérdezte a HR-es hölgy, hogy milyen szakon tanulok meg hol stb. Ezek mind le vannak írva az önéletrajzomba, nem értem miért kérdezett rá.2020. szept. 1. 15:01
1/5 anonim válasza:
Szerintem el se olvasták.
Vagy a másik opció, hogy többet is elolvastak egyszerre és az esélyesek telefonszámát kiírogatták és mire körbecsörögtek elfelejtették.
Mondjuk szerintem egyik sem jobb a másiknál, szerintem annyival megtisztelhetnének, hogy legalább hívás előtt átfussák.
2/5 anonim válasza:
1. Nyelvi tesztelés miatt
2. Esetleg tényleg nem volt előtte a CVd
3. Mélyebb információt szerettek volna róla
3/5 anonim válasza:
Nem mindenki ír igazat az önéletrajzában. De ha gondolkodás nélkül ugyanazt mondja, ami az önéletrajzban van, akkor lehet, hogy igaz az adat.
4/5 anonim válasza:
Lecsekkol, hogy tényleg te voltál-e ott, átélted-e azt, amit írtál.
5/5 anonim válasza:
Bizalmatlan, vagy csak szimplán hülyének néz. Esetleg felületes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!