Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Interjúra hívás, csak így?

Interjúra hívás, csak így?

Figyelt kérdés
Nemrégiben sikerült egy cég figyelmét felkeltenem, és behivtak interjúra. Noha, nem e-mailen keresztül, hanem csak telefonon hívtak fel. Kicsit furcsállom, mert a cég egy nagyon nagy cég Magyarországon, több telephellyel rendelkeznek, és van nekik rendes saját karrier oldal, ahol tudsz jelentkezni állásaikra, és be kell regisztrálni hozzá. De se email, se semmi emailen, csupán telefon hogy rá érek e ekkor vagy ekkor. Kicsit furcsa, de mindegy is. Előfordult veletek ilyesmi?

2020. okt. 7. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. En nem furcsalltam.
2020. okt. 7. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ritka. Ha zavar kérd meg őket, hogy küldjenek meghívót emailben.
2020. okt. 7. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a megszokott. A ritkább az, hogy e-mailben hívnak.
2020. okt. 7. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem 99%-ban telefonon kerestek melók miatt. Szerintem ott a lista, végigtelefonálja az illetékes, aztán kihúzza és kipipálja az embereket. Gyorsabb, mint maileket írogatni és utólag összeszedni újra az emberkéket.
2020. okt. 7. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább örülj neki, bár engem hívnának. Ha ajánlanak valamit és felvennének fogadd el, manapság luxus. :/
2020. okt. 7. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
így van, mmindig telefonon keresnek. profi helyeken az interjú részleteit (időpont, cím stb) kiküldik emailen a beszélgetés után.
2020. okt. 7. 23:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez így szokott működni. Telefonon felhívják az összes olyan jelentkezőt, akit szeretnének interjúra hívni és megbeszélik velük az időpontokat. Ez hamarabb megvan, mint e-maileket írogatni és várni rájuk a választ: ha valakinek nem jó a felajánlott időpont, abból 2-3 levélváltás is lehet, ami lehet, hogy csak másnapra van megy, telefonban pedig pár perc alatt egyeztetnek mindent. Utána e-mailben küldenek megerősítést és várnak az ott megadott helyszínen és időpontban.
2020. okt. 8. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!